Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άφαντος ο ληστής στην Ιερά Οδό – Έρευνα και στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Άδεια εισαγγελέα για έρευνες στο Πανεπιστήμιο ζήτησαν οι αστυνομικοί
– “Άνοιξε η γη” και εξαφανίστηκε ο ένας από τους δύο ληστές της χρηματαποστολής
– Υπάρχει φόβος να έχει ταμπουρωθεί στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο
– Είναι οπλισμένος και θεωρείται επικίνδυνος

Υπάρχουν φόβοι πως ο ένας από τους δύο ενόπλους που “χτύπησαν” χρηματαποστολή το πρωί στην Ιερά Οδό μπορεί να βρήκε καταφύγιο στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να ζητήσουν την άδεια του εισαγγελέα να ερευνήσουν τους χώρους του πανεπιστημίου καθώς ο δράστης είναι οπλισμένος και επικίνδυνος.

Όλα ξεκίνησαν στις 10:25. Οι δυο ληστές είχαν κρυφτεί στη Γεωπονική Σχολή. Όταν πλησίασε η χρηματαποστολή οι δυο κουκουλοφόροι βγήκαν από την κρυψώνα τους και απείλησαν τον υπάλληλο που βγήκε από το θωρακισμένο όχημα. Άρπαξαν το ¨”κουτί” με τα χρήματα και προσπάθησαν να διαφύγουν.
Ο δεύτερος υοπάλληλος της χρηματαποστολής ενημέρωσε όμως την αστυνομία.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ξεκίνησαν έρευνα. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν από τους δύο δράστες και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο δεύτερος παρά τις εκτεταμένες έρευνες εξακολουθεί να διαφεύγει και καθώς ο χρόνος αντίδρασης των αστυνομικών ήταν ελάχιστος υπάρχει φόβος ότι τελικά έσπευσε να βρει καταφύγιο στους χώρους του πανεπιστημίου που βρίσκεται δίπλα στο σημείο της ληστείας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε