Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αγία Μαρίνα: «Είχα παγώσει» – Συγκλονιστική μαρτυρία της 26χρονης για την σεξουαλική παρενόχληση

Αγία Μαρίνα
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σε μια εφιαλτική εμπειρία μετατράπηκε ένα καλοκαιρινό απογευματινό μπάνιο μιας 26χρονης με τον σύζυγό της, σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Μόλις για 5 λεπτά την άφησε μόνη της ο σύζυγός της και η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από έξι άνδρες (!) που την περικύκλωσαν και της έσκισαν τα ρούχα. Όλα όσα συνέβαιναν μάλιστα τα κατέγραφαν με κινητό και τα μετέδιδαν live, με τη νεαρή γυναίκα να μιλά στο Mega για την σοκαριστική εμπειρία που έζησε.

«Είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου…»

«Περίμενα στο πάρκινγκ της παραλίας. Έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει -είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία- και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τέλος πάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο, προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο», λέει η γυναίκα.

Το θράσος των ανδρών ξεπέρασε κάθε όριο όταν όρμησαν στην 26χρονη σκίζοντας την μπλούζα της μεταδίδοντας μάλιστα την επίθεση σε απευθείας μετάδοση στο διαδίκτυο από το κινητό τους τηλέφωνο.

«Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διάφορα πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα συνεχίζοντας να βγάζουν βίντεο», συμπληρώνει η γυναίκα.

«Δεν ξέρω τι άλλο θα μου έκαναν»

«Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Κανένας μας δεν ξέρει ποιος είναι. Πιστεύω ότι εάν δεν ήταν εκεί άντρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες. Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι … δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή», λέει και συγκλονίζει.

Click4more: Ποινική δίωξη σε 2 Πακιστανούς μετά την επίθεση σε 26χρονη σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα

Εν τω μεταξύ, αυτό που προκαλεί τεράστιο προβληματισμό είναι το γεγονός πως παρά το ότι στο σημείο βρισκόταν αρκετοί λουόμενοι κάνεις δεν βοήθησε ούτε την 26χρονη, ούτε τον σύζυγο της.

«Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό», λέει η γυναίκα, τονίζοντας ακόμα πως η παραλία ήταν γεμάτη.

Και συνεχίζει: «Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας».

Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων δραστών.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Mega.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις