Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αγία Βαρβάρα – Μητέρα 16χρονου στο Live News: Δεν το πιστεύω ότι σήκωσε μαχαίρι για να σκοτώσει (video)

Αγία Βαρβάρα – Μητέρα 16χρονου στο Live News: Δεν το πιστεύω ότι σήκωσε μαχαίρι για να σκοτώσει (video)

Συγκλονίζει ακόμα το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα με θύμα μία 50χρονη από ανήλικους. “Δεν το πιστεύω ότι σήκωσε μαχαίρι για να σκοτώσει…” λέει η μητέρα του 16χρονου φερόμενου ως φυσικού αυτουργού.

Για το πρωτοφανές αυτό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο η μητέρα του 16χρονου. Είναι ο έφηβος που κατηγορείται ότι ήταν το άτομο που σκότωσε με μαχαίρι την 50χρονη στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα που τον πήρε στα χέρια της ενώ ήταν 7 μηνών, “για μένα είναι δικό μου παιδί, είναι σαν να τον γέννησα. Δεν μπορώ να το πιστέψω”.

“Μπορεί να είχε συμμετοχή εκεί, να τον έμπλεξαν, δεν ξέρω και εγώ πώς, αλλά το να σήκωσε μαχαίρι και να σκότωσε δεν το πιστεύω με τίποτα”, συμπλήρωσε η μητέρα του 16χρονου.

Click4more: Αγία Βαρβάρα: Η μόνη στιγμή που “λύγισε” η 15χρονη

Όπως σημείωσε, ο ανήλικος επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι την Κυριακή (08.11.2020) και τη Δευτέρα (09.11.2020) τους γνωστοποίησε ότι είχε εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό. “Πώς να αντιδράσει μια μάνα όταν ακούει κάτι τέτοιο;” διερωτήθηκε.

Για τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία, η γυναίκα είπε ότι τα είχε δει δύο φορές, χωρίς να έχει καλή άποψη. “Κάτι στο βλέμμα τους φαινόταν πονηρό. Δεν μπορείς όμως να τα κατηγορήσεις γιατί είναι παιδιά”, υποστήριξε.

Τέλος, όπως σημείωσε θα είναι δίπλα στο παιδί της, προκειμένου να το στηρίξει.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο:

πηγή: MEGA

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις