Έγκλημα

Άγριο έγκλημα στην Ερέτρια

Μαχαίρωσαν 55χρονη μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Πλακάκια.

Έμενε μόνη της και είχε να δώσει σημεία ζωής από την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι γείτονές της ειδοποίησαν την αστυνομία γιατί ανησύχησαν.  
Όταν η πόρτα άνοιξε, όλοι βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα: Η γυναίκα ήταν ημίγυμνη, κάτω από το κρεββάτι της και είχε ένα μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό της.
Εκτός από τις μαχαιριές, υπήρχαν στο σώμα της και σημάδια πάλης που μαρτυρούν ότι προσπάθησε να αντισταθεί στο δολοφόνο. Στο σπίτι ωστόσο, δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες βράδυ, όμως εκτιμάται ότι έγινε πριν από 4 ημέρες. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας.

 

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα