Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άγριο έγκλημα στο Δομοκό: Στο δικαστήριο ο δολοφόνος του 38χρονου – Πώς τον εντόπισαν

Άγριο έγκλημα στο Δομοκό: Στο δικαστήριο ο δολοφόνος του 38χρονου – Πώς τον εντόπισαν

Στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/1) ο 24χρονος Πακιστανός που την Πρωτοχρονιά σκότωσε έναν 38χρονο ομοεθνή του στον Παλαμά Δομοκού. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το άγριο έγκλημα είχε σεξουαλικά κίνητρα. 

Σύμφωνα με το tvstar.gr, oι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον νεαρό δράστη τον οποίο συνέλαβαν στην Αθήνα ενώ προσπαθούσε να δραπετεύσει στην πατρίδα του. Τα δακτυλικά αποτυπώματα, όπως αναφέρει το tvstar.gr, βρέθηκαν στην καλύβα που έγινε η δολοφονία,  ενσωματώθηκαν στο ηλεκτρονικό αρχείο της αστυνομίας και όταν ο νεαρός επιχείρησε να φύγει τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Click4more: Παλαμάς Δομοκού: Εφιαλτικό σενάριο για τον φόνο – Τον «εξαφάνισαν» τα αγριογούρουνα

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Το φρικτό έγκλημα έγινε παραμονή Πρωτοχρονιάς, μετά από συμπλοκή των δύο Πακιστανών. Αποκαλύφθηκε, όμως, αρκετές ημέρες αργότερα όταν ομοεθνής τους, αυτήκοος μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου, κατάφερε να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το μοιραίο βράδυ ο 38χρονος θέλησε να «μοιραστεί» με εκείνον τη σεξουαλική του επίθεση σε βάρος του 24χρονου, μέσω εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο, με εικόνα και ήχο. Ο νεαρός όμως αντέδρασε και φαίνεται να ξέσπασε άγρια συμπλοκή που κατέληξε σε φρικτό έγκλημα με τσεκούρι. Αυτό μαρτυρούσαν τα ευρήματα στην καλύβα που έμεναν οι δύο Πακιστανοί αλλά και στη γύρω περιοχή όπου βρέθηκαν ματωμένα ρούχα κι άλλα ματωμένα αντικείμενα μαζί με το φονικό τσεκούρι.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις