Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αίγιο: Τον μαχαίρωσε και τον πήγε στο νοσοκομείο!

Αίγιο: Τον μαχαίρωσε και τον πήγε στο νοσοκομείο!

Ένας 44χρονος μαχαίρωσε στο θώρακα έναν 50χρονο αλλά μετά τον… πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες! Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο πάρκινγκ του νοσοκομείου στο Αίγιο.

Ο 44χρονος που συνελήφθη στο Αίγιο κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 50χρονου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, το απόγευμα της Κυριακής (22.1.2019) ο 50χρονος πήγε στο σπίτι του 44χρονου στο Άνω Διακοπτό Αιγιαλείας. Οι δυο άνδρες, για άγνωστο λόγο, άρχισαν να λογομαχούν.

Λίγη ώρα μετά, ο 50χρονος έφυγε από το σπίτι και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του ο 44χρονος τον πλησίασε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι δύο άνδρες πήγαν με το αυτοκίνητου του 50χρονου στο νοσοκομείο Αίγιου. Εκεί οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματα του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για το αιματηρό περιστατικό και άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας βρήκαν τον 44χρονο στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Αιγίου και τον συνέλαβαν.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στον τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε χωράφι με ελιές το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 44χρονος, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις