Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Το πρωί αφέθηκε ελεύθερος, το βράδυ σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον πατέρα του!

Ηράκλειο: Το πρωί αφέθηκε ελεύθερος, το βράδυ σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον πατέρα του!
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

– Ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, 23.08.2018, στα Καμίνια, στο Ηράκλειο
– Ένας άνδρας περίπου 45 ετών μαχαίρωσε τον 80χρονο πατέρα του για άγνωστους για την ώρα λόγους
– Χθες βράδυ είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο και πάλι για οικογενειακό επεισόδιο
– Το πρωί αφέθηκε ελεύθερος και λίγες ώρες μετά σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τον ίδιο του τον πατέρα!
– Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών

Σε μια στιγμή, μια οικογένεια διαλύθηκε… Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο φερόμενος ως δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών και γνωστός των διωκτικών αρχών στο Ηράκλειο.

Τραγωδία στο Ηράκλειο

Τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν αρχικά πως ο πατέρας διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ έχοντας χάσει πολύ αίμα. Λίγο αργότερα, ο τραγικός επίλογος γράφτηκε…

Δυστυχώς, όπως ανέφερε πηγή ενημέρωσης στο ekriti.gr ο 80χρονος πατέρας υπέκυψε στα τραύματά που του κατάφερε ο γιος του, λίγο μετά τη μεταφορά του στο εφημερεύον νοσοκομείο… Εκεί, οι γιατροί έπεσαν κυριολεκτικά πάνω του καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του στην θωρακική χώρα, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια αστυνομική πηγή, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο γιος ήταν ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο. Ο 45χρονος, που έχει ήδη συλληφθεί από την Άμεση Δράση και που είναι γνωστός στις Αρχές καθ’ ότι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, κρατούνταν μέχρι και σήμερα το πρωί στο αυτόφωρο καθώς χθες, οπως λένε οι πληροφορίες, ενεπλάκη ξανά σε οικογενειακό επεισόδιο. Το πρωί αφέθηκε ελεύθερος και απόψε σκότωσε τον πατέρα του…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης έχει τρία παιδάκια και πρόσφατα η μητέρα τους τα πήρε και έφυγαν από το σπίτι. Κάτι που πυροδότησε την αντίδραση του.

Με ποληροφορίες από: ekriti.gr / cretalive.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις