Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλλοδαποί ληστές και διακινητές ναρκωτικών συνελήφθησαν σε κατάληψη στα Εξάρχεια!

Αλλοδαποί ληστές και διακινητές ναρκωτικών συνελήφθησαν σε κατάληψη στα Εξάρχεια!
φωτογραφία: αρχείο Intime News

Άντρο αλλοδαπών ληστών και διακινητών ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων, “ξήλωσε” έπειτα από ευρείας κλίμακα επιχείρηση στην καρδιά των Εξαρχείων, η Ασφάλεια Αθηνών με την συνδρομή μονάδων της ΕΚΑΜ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών επί μήνες παρακολουθούσαν το κτήριο στην οδό Αραχώβης 4 στα Εξάρχεια, το οποίο τελεί εδώ και καιρό υπό κατάληψη, από αλλοδαπούς Μαροκινής, Αλγερινής και Αφγανικής καταγωγής.

Οι αλλοδαποί χρησιμοποιούσαν το συγκεκριμένο κτήριο ως ορμητήριο, καθώς τις νύχτες εξορμούσαν στα Εξάρχεια και στις γύρω περιοχές, πραγματοποιώντας ληστείες σε καταστήματα και πεζούς, ενώ παράλληλα διακινούσαν ποσότητες χασίς, αλλά και λαθραίων τσιγάρων.

Εξάρχεια: Κακοποιοί και αναρχικοί

Λόγω της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί, αυτοοργανωμένες ομάδες Αναρχικών είχαν προσπαθήσει να εκκενώσουν την συγκεκριμένη κατάληψη και να διώξουν από την περιοχή τα παραβατικά άτομα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Τελικά την αποστολή αυτή την έφερε εις πέρας η Ασφάλεια Αθηνών, της οποίας πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν πρωινές ώρες της Τετάρτης (27.2.2019) στο υπό κατάληψη κτήριο και προσήγαγαν στην υπηρεσία τους πάνω από 60 άτομα, όλοι αλλοδαποί οι οποίοι βρέθηκαν στο εσωτερικό την στιγμή της εισβολής.

Στην κατοχή των προσαχθέντων αλλά και σε χώρους του κτηρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος αυτοσχέδια σακουλάκια με ποσότητες χασίς, εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα, μαχαίρια και ρόπαλα.

Παράλληλα η ίδια υπηρεσία εισέβαλε και σε ένα διαμέρισμα στην οδό Βαλτετσίου, επίσης στην περιοχή των Εξαρχείων, το οποίο ήταν κρησφύγετο των ομάδων των αλλοδαπών και βρήκαν πλήθος από γυναικείες τσάντες, τραπεζικές κάρτες και πορτοφόλια, που είχαν αρπάξει από πολίτες οι κακοποιοί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις