Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αμπελόκηποι: Αδιανόητη ρατσιστική επίθεση πατέρα σε 11χρονο συμμαθητή της κόρης του!

Αμπελόκηποι: Αδιανόητη ρατσιστική επίθεση πατέρα σε 11χρονο συμμαθητή της κόρης του!
Φωτογραφία αρχείου InTime News

Καρτέρι σε ένα 11χρονο αγόρι από τις Φιλιππίνες, συμμαθητή της κόρης του στο 10ο δημοτικό σχολείο της Αθήνας, στους Αμπελόκηπους, έστησε ένας πατέρας. Και ήταν τέτοιο το ρατσιστικό μένος του για έναν… 11χρονο (!) που έστειλε το παιδί στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (06.12.2019) λίγο αφού σχόλασαν τα παιδιά από το σχολείο. Ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας είχε στήσει… καρτέρι στον μαθητή από τις Φιλιππίνες και τον περίμενε λίγο έξω από την πόρτα του σχολείου.

Ο δράστης της ρατσιστικής επίθεσης (φέρεται να είναι γνωστός στην περιοχή για τις ακροδεξιές του απόψεις), επιτέθηκε αρχικά λεκτικά στον 11χρονο από τις Φιλιππίνες και στη συνέχεια τον χτύπησε με αποτέλεσμα, σύμφωνα και με τις πληροφορίες του ΚΕΕΡΦΑ, το παιδί να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η επίθεση, δε, έγινε μπροστά στα μάτια της κόρης του δράστη, γονιών κι άλλων παιδιών.

Ο διευθυντής του σχολείου, με τον οποίο επικοινώνησε το newsit.gr, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Για την επίθεση στον 11χρονο μαθητή έχουν γίνει μηνύσεις και η αστυνομία αναζητά όσους ήταν παρόντες στην εξοργιστική επίθεση για να καταθέσουν και να σχηματιστεί δικογραφία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αφορμή για την επίθεση του πατέρα στον συμμαθητή της κόρης του ήταν μιας καυγάς που είχαν τα δυο παιδιά!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις