Site icon NewsIT

Ανακρίνεται ύποπτος για τη δολοφονία φοιτητή στην Πεντέλη

24.11.2016 | 11:08
Ανακρίνεται ύποπτος για τη δολοφονία φοιτητή στην Πεντέλη

Ένας 22χρονος έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνεται ως ύποπτος για τη δολοφονία 20χρονου φοιτητή στην Πεντέλη τον περασμένο Μάιο. Η σορός του άτυχου νεαρού, φοιτητή των ΤΕΙ, είχε εντοπιστεί σε απόμερο σημείο της Πεντέλης οκτώ μέρες μετά την εξαφάνισή του.

Η αστυνομία προσήγαγε τον 22χρονο για ανάκριση το πρωί της Τετάρτης (23.11.2016). Οι αστυνομικοί έχουν ενδείξεις ότι ο νεαρός που ανακρίνεται έχει σχέση με τη δολοφονία αλλά ακόμη εκείνος δεν έχει παραδεχτεί τίποτα ούτε είναι σαφές αν τον θεωρούν φυσικό ή ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Έφτασαν στον ύποπτο μετά την ανάλυση των κλήσεων από το τηλέφωνο του θύματος αλλά και από καταθέσεις ανθρώπων που φιλικού περιβάλλοντος του θύματος.

Ο 22χρονος φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα. Υπάρχουν πάντως και πληροφορίες πως ο ύποπτος και το θύμα ίσως είχαν προσωπικές διαφορές.

Ο 20χρονος φοιτητής είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά στις 8 Μαΐου 2016. Η μητέρα του ήταν εκείνη που δήλωσε την εξαφάνισή του. Μια εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 14 Μαΐου, είχε βρεθεί σε απόμερο σημείο στην Πεντέλη η σορός του άτυχου νεαρού.

Η σορός του ήταν σε προχωρημένη σήψη αλλά σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που την εξέτασε, το θύμα έφερε τρία τραύματα από κυνηγετικό όπλο, ένα εκ των οποίων ήταν στο κεφάλι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version