Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου! Την έσερνε από τα πόδια για να την σκοτώσει – Αναγνώρισε το δολοφόνο της

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου! Την έσερνε από τα πόδια για να την σκοτώσει – Αναγνώρισε το δολοφόνο της

– Η αστυνομία εξετάζει με σοβαρότητα το ενδεχόμενο η Ελευθερία Αγραφιώτου να γνώριζε το δολοφόνο της
– Το θύμα αποδεικνύεται πως προσπάθησε με κάθε τρόπο να διαφύγει από το δράστη
– Ο δράστης χτύπησε το κεφάλι της Αγραφιώτου στον τοίχο αλλά έχασε τις αισθήσεις της για λίγο
– Ο αδίστακτος δράστης πέταξε την Αγραφιώτου στο κεφαλόσκαλο με μανία και μετά της έβγαλε τα ρούχα
– Σύμφωνα με την αστυνομία ο δολοφόνος φορούσε γάντια και μάλιστα χειρουργικά

Νέα στοιχεία και συμπεράσματα για την άγρια δολοφονία τις Ελευθερίας Αγραφιώτου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο, η άτυχη γυναίκα στο πρόσωπο του δολοφόνου της να αναγνώρισε κάποιο γνωστό της, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να διαφύγει.

Αυτό το ενδεχόμενο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το ερευνούν με καθε σοβαρότητα, καθώς η εξερεύνηση του χώρου που διεπράχθη το έγκλημα, τους οδηγεί στο συμπέρασμα πως η 69χρονη από την στιγμή που βγήκε από το αυτοκίνητο της και την πλησίασε ο δράστης, προσπάθησε να διαφύγει.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ε. Αγραφιώτου έτρεξε προς το κλιμακοστάσιο που οδηγεί στο πρώτο όροφο του υπόγειου γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, σε μια προσπάθεια να γλυτώσει από τον δολοφόνο της, ο οποίος την καταδίωκε.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι αστυνομικοί καθώς αποτυπώματα της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν στην πόρτα του κλιμακοστασίου, που οδηγεί στο πρώτο όροφο του γκαράζ.

Ωστόσο το πιο σημαντικό στοιχείο είναι μια κηλίδα αίματος που βρέθηκε, στο συγκεκριμένο σημείο και αν μη τι άλλο δείχνει, πως εκεί ο δράστης κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να επιφέρει στην άτυχη γυναίκα το πρώτο χτύπημα, κατά πάσα πιθανότητα στον κρόταφο καθώς φέρεται να της χτύπησε το κεφάλι στο τοίχο.

Από εκεί και έπειτα την σέρνει από τα πόδια μέχρι και την σφραγισμένη πόρτα που οδηγεί πια στον τρίτο εγκαταλελειμμένο υπόγειο του κτηρίου. Σε αυτό το σημείο η άτυχη γυναίκα, κατά πάσα πιθανότητα συνήλθε από το αρχικό χτύπημα, και φαίνεται να αντιστάθηκε, βάζοντας το χέρι της στην πόρτα του υπογείου, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει το δράστη να την οδηγήσει στο σκοτεινό σημείο.

Εκεί, σε αυτό το σημείο έχει βρεθεί ένα παλαμικό αποτύπωμα της άγρια δολοφονημένης γυναίκας και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί συμπεραίνουν την αντίσταση που προέβαλε η 69χρονη.

Στη συνέχεια ο δράστης, που δεν αποκλείεται τελικά να ήταν γνωστός της άτυχης γυναίκας, της καταφέρνει νέα χτυπήματα και αφού την σπρώχνει στο εσωτερικό του κλιμακοστασίου και κλείνει πίσω του την μεταλλική πόρτα, την πετάει στο κεφαλόσκαλο και της βγάζει τα ρούχα, εν προκειμένω το παντελόνι και το εσώρουχο.

Το γεγονός πως παρά την ενδελεχή έρευνα που έχουν πραγματοποιήσει οι αστυνομικοί στο χώρο του εγκλήματος, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν αποτυπώματα του δολοφόνου, δείχνει πως ο δράστης έχει μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα του και έχει φροντίσει να φορέσει γάντια και μάλιστα χειρουργικά.

Παράλληλα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είχε παρακολουθήσει και μάλιστα μέρες ολόκληρες την άτυχη γυναίκα και να διαπίστωσε πως σποραδικά πηγαίνει στο συγκεκριμένο Σούπερ Μάρκετ και κάνει τα ψώνια της συνδυάζοντας και την αγορά καλλυντικών από παρακείμενο κατάστημα.

Έτσι λοιπόν δεν είναι δυνατόν να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να παρακολούθησε την μοιραία μέρα το θύμα του και την κατάλληλη στιγμή να έβγαλε τα ζωώδη ένστικτα του κακοποιώντας βάναυσα την άτυχη γυναίκα η οποία φαίνεται πως μαρτύρησε στα χέρια του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε