Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανήλικοι είχαν ρημάξει αντιπροσωπείες με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα

Ανήλικοι είχαν ρημάξει αντιπροσωπείες με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα

Ο φόβος και ο τρόμος είχε γίνει μια σπείρα που δρούσε σε διάφορες περιοχές της Αττικής και «χτυπούσε» σε αντιπροσωπείες μοτοσικλετών και αυτοκινήτων. Χειροπέδες σε τέσσερις ανήλικους δράστες!

Οι τέσσερις ανήλικοι που συνελήφθησαν πριν από μερικές μέρες είχαν πάρει μέρος σε 27 (!) κλοπές και γίνεται έρευνα για το αν συμμετείχαν και άλλες!

Η σπείρα που δρούσε σε διάφορες περιοχές της Αττικής έκλεβε ταμειακές μηχανές και χρήματα από αντιπροσωπείες, μέχρι που η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έβαλε… τέλος στη δράση της.

Οι τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (16.02.2019) μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Δάφνη, Ομόνοια και Νέο Κόσμο. Οι τρεις από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες και ο τέταρτος αλλοδαπός.

Η δράση των ανήλικων κλεφτών είχε ξεκινήσει στις αρχές του χρόνου. Είχαν συστήσει συμμορία, με συνεχή δράση αλλά άλλη σύνθεση για κάθε κλοπή!

Τις βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες, έφταναν με μηχανάκια ή αυτοκίνητα (τα οποία είχαν επίσης κλέψει!) στις αντιπροσωπείες που είχαν «βάλει στο μάτι» και με «όπλο» τα καπάκια από τα φρεάτια, έσπαγαν τις βιτρίνες και τις πόρτες των αντιπροσωπειών, παίρνοντας ταμειακές μηχανές και χρήματα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 20 κλοπές από καταστήματα, δύο κλοπές αυτοκινήτων και πέντε κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών, από τις περιοχές της Αργυρούπολη, Ηλιούπολης, Αλίμου, Γλυφάδας, Δάφνης, Βύρωνα και Νέας Σμύρνης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις