Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ανώγεια: Συγκλονίζει ο αδελφός του 30χρονου Ξυλούρη στο Live News – “Πονάμε και οι δύο οικογένειες για την τραγωδία” (video)

Ανώγεια: Συγκλονίζει ο αδελφός του 30χρονου Ξυλούρη στο Live News – “Πονάμε και οι δύο οικογένειες για την τραγωδία” (video)

Να προσπαθήσουν από κοινού να ξεπεράσουν την τραγωδία στα Ανώγεια κάλεσε την οικογένεια του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη ο αδελφός του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη. Παρακολουθήστε τι είπε στο Live News για τα αποτελέσματα της βαλλιστικής και για το όπλο του αδελφού του.

 Για όσα οδήγησαν στον χαμό του 30χρονου αδελφού του, Γιώργου, στο διπλό φονικό στα Ανώγεια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (02.05.2020) μίλησε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Δημήτρης Ξυλούρης, ο οποίος συγκλονίζει.

«Εγώ έχασα τον αδερφό μου. Έχασα έναν καλοσυνάτο άνθρωπο. Τη Δευτέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να βρεθεί το όπλο να πάει στη δικαιοσύνη και να δείξει. Θέλουμε την αλήθεια και μόνο. Δεν θέλουμε ψέματα. Το όπλο το βρήκα όπως είπατε. Τα είπα, δεν μπορώ να τα ξαναλέω. Η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της από εκεί και πέρα», σημείωσε ο Δημήτρης Ξυλούρης.

«Το όπλο που είχε ο αδερφός μου δεν ξέρω πώς έφτασε στην ταράτσα του σπιτιού μου. Εγώ ήμουν χαμένος, έψαχνα, ρωτούσα, είδα μια σακούλα, είδα το όπλο και το πήγα στην αστυνομία. Το όπλο ήταν το αδερφού μου. Αυτός το είχε πάντα. Δεν είχε άδεια οπλοφορίας», πρόσθεσε ο 25χρονος Δημήτρης.

Click4more: Ανώγεια – “Έτσι βρήκα το όπλο του” – Τι κατέθεσε ο αδερφός του Γιώργου Ξυλούρη

«Δεν έχω μάθει τίποτα. Νομίζω ότι έχει ταυτοποιηθεί ότι το όπλο είναι του αδερφού μου. Περιμένω τη δικαιοσύνη να ταυτοποιηθούν και τα βλήματα, να μου πουν τι έγινε. Σαν οικογένεια, για το χωριό μου, δεν το ήθελε κανείς αυτό που έγινε. Και εμείς χάσαμε και αυτοί έχασαν. Αυτά εννοείται ότι δεν πρέπει να συμβαίνουν. Ας είναι αιτία ο αδερφός μου να μην χαθεί άλλη ψυχή. Όσοι ξέρουν να μιλήσουν», ανέφερε ακόμη ο Δημήτρης Ξυλούρης.

«Είχαν λυθεί οι διαφορές που είχαμε παλιά. Με τον συχωρεμένο μιλούσα. Με όλους μιλούσα. Δεν ξέρω πώς έγινε το κακό. Να μου πείτε και εμένα τον λόγο. Ήμουν στο καφενείο την ώρα του συμβάντος. Δεν άκουσα τίποτα. Με πήραν τηλέφωνο, έτρεξα, μέχρι να τρέξω τον είχαν στο νοσοκομείο, δεν πρόλαβα», εξήγησε συντετριμμένος.

Click4more: Ανώγεια – Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση για το διπλό φονικό

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο βεντέτας ανάμεσα στις οικογένειες Καλομοίρη και Ξυλούρη, ο 25χρονος Δημήτρης Ξυλούρης τόνισε: «Πονάμε και πονάνε. Να αφήσουμε τα πολλά και να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Όσοι πρέπει να μιλήσουν να το κάνουν, να φανεί η αλήθεια. Το ψέμα είναι κακό και τρώει τον άνθρωπο. Φταίμε δεν φταίμε. Με ηρεμία και σύνεση».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Δημήτρη Ξυλούρη στον Νίκο Ευαγγελάτο:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις