Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

«Άνοιξαν» το σπίτι ποδοσφαιριστή στην Κηφισιά: «Πήραν λεφτά, κοσμήματα κι ένα ρολόι αξίας»

«Άνοιξαν» το σπίτι ποδοσφαιριστή στην Κηφισιά: «Πήραν λεφτά, κοσμήματα κι ένα ρολόι αξίας»

«Επέστρεψα στο σπίτι μου έπαθα ένα μικρό σοκ με την εικόνα που αντίκρισα», λέει στο newsit.gr, o ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αιγάλεω, Ηλίας Τσιλιγκίρης που έπεσε χθες το βράδυ (18.05.2021) θύμα διάρρηξης

Οι δράστες όπως όλα δείχνουν μπήκαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή γύρω στις έντεκα το βράδυ κι ενώ στο σπίτι δεν υπήρχε εκείνη της στιγμή κανείς. «Δεν ήμουν στο σπίτι όταν μπήκαν οι διαρρήκτες. Γύρισα και το βρήκα άνω κάτω» λέει στο newsit.gr, o Ηλίας Τσιλιγκίρης και συνεχίζοντας προσθέτει: «Πήραν χρήματα, κοσμήματα κι ένα ρολόι μεγάλης αξίας».

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του παίχτη της ομάδας του Αιγάλεω χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, ενώ οι κινήσεις τους δεν έχουν αποτυπωθεί σε οπτικό υλικό. «Στην μονοκατοικία δεν υπάρχουν κάμερες, όποτε δεν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των διαρρηκτών» λέει ο Ηλίας Τσιλιγκίρης και συμπληρώνει: «Μπήκαν από ένα παράθυρο και αφού πήραν αυτά που βρήκαν έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η επιχείρηση των διαρρηκτών πρέπει να κράτησε λίγα λεπτά, ενώ πρέπει να είναι μέλη συμμορίας που δραστηριοποιείται στα Βόρεια Προάστια κι έχει χτυπήσει κι άλλες φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 10 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, τρία άτομα με κουκούλες μπήκαν στην μονοκατοικία επιχειρηματία στην Εκάλη, ενώ ο ίδιος μαζί με τη σύζυγο του δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι. Μέσα σε έξι λεπτά πήραν 120.000 ευρώ και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν με ένα λευκό Seat Leon.

Θανάσης Γερασιμίδης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις