Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά – Συναγερμός στην Αστυνομία

Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά – Συναγερμός στην Αστυνομία

Η απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία έγινε στις 09:00 το πρωί σε πολυσύχναστο σημείο του Πειραιά.
Τέσσερις άνδρες με ρούχα που είχαν διακριτικά της ΕΚΑΜ πλησίασαν και ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία.
Οι απαγωγείς ανάγκασαν το θύμα να τους ακολουθήσει, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Η απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία έγινε στον Πειραιά, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που είδαν τους δράστες να τον ακινητοποιούν και να τον υποχρεώνουν να τους ακολουθήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερα άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά πλησίασαν τον επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν προς τη μηχανή του. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες φορούσαν ρούχα με διακριτικά της ΕΚΑΜ της αστυνομίας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες. Προς το παρόν φαίνεται ότι οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια του θύματος ή την Αστυνομία.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας

Ο επιχειρηματίας είναι εισαγωγέας αφορολόγητων ειδών και εφοδιάζει κυρίως ξένες πρεσβείες στην Αθήνα.

Ο Ν.Μ.  είναι πολύ γνωστός στον Πειραιά καθώς είναι μέλος πασίγνωστης οικογένειας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο από το 1975.

Έχει μάλιστα το ίδιο ονοματεπώνυμο, λόγω συγγένειας, με άλλον πασίγνωστο εισαγωγέα ποτών που εφοδιάζει μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες.

Ο Ν.Μ. είναι 50 ετών, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το περιστατικό να σχετίζεται με προσωπικές διαφορές του θύματος με τους δράστες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις