Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποφυλακίζεται η Βίκυ Σταμάτη – Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο (ΦΩΤΟ)

Αποφυλακίζεται η Βίκυ Σταμάτη – Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο (ΦΩΤΟ)

Η μεγάλη ημέρα έφτασε για τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία σήμερα το απόγευμα βγήκε από το Δρομοκαΐτειο με προορισμό τις φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί, θα επισκεφθεί το νοσοκομείο των φυλακών, από όπου θα πάρει εξιτήριο και στη συνέχεια θα αποφυλακιστεί.

Το δικαστήριο της επέβαλε εγγύηση 50.000 ευρώ, την οποία όμως δεν θα καταβάλει, λόγω των capital controls.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, ύστερα από έξι αποτυχημένες αιτήσεις, θα αποφυλακιστεί τις επόμενες ώρες, αφού βρήκε… παραθυράκι που να της επιτρέπει να μην καταβάλει άμεσα το ποσό της εγγύησης.


Ο δικηγόρος του πρώην υπουργού Άμυνας, Γιάννης Παγορόπουλος έκανε χρήση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που εκδόθηκε στις 21 Ιουλίου και η οποία αναστέλλει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, λόγω capital controls, την καταβολή εγγύησης που καταβάλλεται στους αποφυλακισθέντες υπό όρους. Έτσι, μετά από συννενόηση με την εισαγγελία Εφετών, αποφασίστηκε η αποφυλάκισή της εντός της ημέρας.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Από τις 31 Οκτωβρίου και μετά, όταν θα λήξει η ισχύς της ΚΥΑ, η Βίκυ Σταμάτη θα έχει στη διάθεσή της περιθώριο πέντε ημερώ, μέχρι τις 5 Νοεμβρίου δηλαδή, για να καταβάλει τα 50.000€ της εγγύησης. Από τη στιγμή που βρήκε η απόφαση του Εφετείου για την αποφυλάκισή της, η Βίκυ Σταμάτη και ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης διαμαρτυρήθηκαν για το ποσό της εγγύησης που της επιβλήθηκε, λέγοντας πως η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου δεν έχει τα χρήματα για να καταβάλει το ποσό και να βγει από τη φυλακή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε