Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποκαλύψεις για τους νταήδες που ξυλοκόπησαν τον Βασίλη Οικονόμου – Οι ίδιοι είχαν κάνει ντου σε Βαρουφάκη και Σκουρλέτη – Οι περιπολίες του τρόμου

Αποκαλύψεις για τους νταήδες που ξυλοκόπησαν τον Βασίλη Οικονόμου – Οι ίδιοι είχαν κάνει ντου σε Βαρουφάκη και Σκουρλέτη – Οι περιπολίες του τρόμου

– Ο Βασίλης Οικονόμου αποκάλυψε πως τον απείλησαν πως εάν ξαναπάει στα Εξάρχεια θα τον εκτελέσουν
– Δήλωσε πως οι κουκουλοφόροι τον είχαν πετάξει στο έδαφος και κυριολεκτικά τον ποδοπατούσαν
– Σύμφωνα με την Αστυνομία τα άτομα αυτά έχουν οργανωθεί πλέον και κάνουν περιπολίες σε μαγαζιά των Εξαρχείων
– Σε αντίθεση με την επίθεση στον Βαρουφάκη αυτή τη φορά φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα
– Δείτε τα βίντεο από την επίθεση στον Βαρουφάκη και πως τον προειδοποιούσαν να μην ξαναπατήσει στα Εξάρχεια

Η άνανδρη επίθεση κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου έχει προκαλέσει τεράστιο πολιτικό θόρυβο και αναδεικνύει για άλλη μία φορά το πρόβλημα των Εξαρχείων που τείνει να εξελιχθεί σε ένα άβατο.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεσμεύτηκε προς τον Βασίλη Οικονόμου πως θα γίνουν εξονυχιστικές έρευνες και θα συλληφθούν οι δράστες.

Ωστόσο, αυτή η επίθεση φαίνεται πως δεν ήταν τυχαία, αλλά οργανωμένη. Και αυτό αποδεικνύεται καθώς αστυνομικές πηγές θεωρούν πως οι 10 κουκουλοφόροι είναι κάποια από τα μέλη μίας οργανωμένης ομάδας, η οποία μάλιστα φέρεται να ευθύνεται και για τις επιθέσεις εναντίον του νυν υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη, αλλά και εναντίον του Γιάννη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια, ο οποίος επίσης είχε πάει να φάει με τη σύζυγό του σε μαγαζί της περιοχής.

Η αστυνομία μάλιστα έχει στη διάθεσή της και τα βίντεο από την επίθεση κατά του Γιάννη Βαρουφάκη και θεωρούν πως η ομάδα με προσθαφαιρέσεις μελών είναι ήδη και οργανώνεται σταδιακά ακόμα περισσότερο.

Δείτε το βίντεο μετά την επίθεση στον Γιάννη Βαρουφάκη που επεξεργάζονται στην ΕΛ.ΑΣ 

 Και στην επίθεση κατά του Βασίλη Οικονόμου αλλά και στις προηγούμενες δύο, τα περιθωριακά στοιχεία απειλούσαν και προειδοποιούσαν τα θύματα να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στα Εξάρχεια. 

Μάλιστα, σε αντίθεση με την επίθεση στον Βαρουφάκη, στην περίπτωση του Βασίλη Οικονόμου όλα τα μέλη φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα, ενδεικτικό της οργάνωσης που έχουν αρχίσει να αποκτούν.

Οι αστυνομικές πηγές μάλιστα αναφέρουν πως τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας πραγματοποιούν σχεδόν σε καθημερινή βάση ιδιότυπες περιπολίες σε γνωστά καταστήματα των Εξαρχείων, με σκοπό να εντοπίσουν κάποιον πολιτικό ή ακόμα και κάποιον επιχειρηματικό παράγοντα.

Αυτό και μόνο επιβεβαιώνει τους φόβους πολλών πως τα Εξάρχεια εξελλίσσονται σε ένα ιδιότυπο άβατο, κάτι για το οποίο η πολιτεία πρέπει να αναλάβει άμεσα και δραστικά μέτρα.

Την ίδια ώρα είναι συγκλονιστική η μαρτυρία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε δήλωσε πως οι κουκουλοφόροι τον χτυπούσαν με ανελέητο τρόπο.

Αποκάλυψε πως τον πλησίασε ένας κουκουλοφόρος και τον ρώτησε εάν είναι ο Βασίλης Οικονόμου και όταν εκείνος του απάντησε καταφατικά, ο νεαρός τον χτύπησε με μία μπουνιά στο πρόσωπο. Περιέγραψε πως επικράτησε πανικός μέσα στο μαγαζί το οποίο ήταν γεμάτο και όλοι φοβήθηκαν και προσπαθούσαν να κρυφτούν.

Εν συνεχεία, όπως περιγράφει, μπήκαν στο μαγαζί και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τον έριξαν κάτω και άρχισαν με κλωτσιές να τον χτυπούν και όπως είπε χαρακτηριστικά να τον ποδοπατούν. Ο κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε και την πληροφορία του Newsit πως οι κουκουλοφόροι τον απείλησαν πως εάν ξαναπατήσει στα Εξάρχεια θα τον εκτελέσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε