Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αρνείται ο “πιστολέρο” της Νέας Σμύρνης την επίθεση σε παιδιά – Τι λέει ο πατέρας του

Αρνείται ο “πιστολέρο” της Νέας Σμύρνης την επίθεση σε παιδιά  – Τι λέει ο πατέρας του

Ήρεμος εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (06.05.2017) στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 39χρονος που φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Νέα Σμύρνη και να άνοιξε πυρ εναντίον μαθητών που ήταν κάτω και έκαναν φασαρία, τραυματίζοντας μάλιστα και τέσσερις από αυτούς. O φερόμενος ως “πιστολέρο” πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Ο 39χρονος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση του newsit.gr αναφορικά με τον λόγο που χρησιμοποίησε το αεροβόλο του εναντίον των μικρών παιδιών. Ο πατέρας του κατηγορουμένου δήλωσε στο newsit.gr πως “έχει προβλήματα ψυχολογικά λόγω του πολέμου στη Συρία και πως δεν θα έκανε κακό σε κανέναν”.

Ο πατέρας του αρνείται ότι ο γιος του είναι ο δράστης, ωστόσο, χθες (05.05.2017) παρουσία εισαγγελέα αλλά και του ίδιου του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν το αεροβόλο όπλο (δείτε εδώ περισσότερα)

Το χρονικό της επίθεσης

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (05.05.2017), λίγο μετά τις 17:00, όταν άνδρας άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο ενώ έξω στο δρόμο οι μαθητές περίμεναν να ξεκινήσουν το μάθημα τους στο φροντιστήριο και έκαναν φασαρία.

Κάποιος από τους κάτοικους κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο ενώ τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό.

Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά τα οποία είχαν ελαφριές εκδορές και τα άφησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να ηρεμήσουν από το σοκαριστικό περιστατικό. 

Ο “πιστολέρο” συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι βετεράνος του πολέμου στην Συρία ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα.

Ο “πιστολέρο”,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγε φαντάρος στην Ελλάδα και μετά πήγε και πολέμησε στην Συρία με τους κυβερνητικούς.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής στο newsit.gr και μπορείτε να δείτε στο πρώτο βίντεο κανείς δεν γνώριζε τον δράστη, ενώ ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου που πήγαιναν τα παιδιά, κάτω από το διαμέρισμα του δράστη αποκάλυψε ότι όταν οι περαστικοί αντιλήφθηκαν από που προέρχονται οι πυροβολισμοί, και του μίλησαν εκείνος τους έβρισε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε