Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτά είναι τα μέλη συμμορίας που είχαν ρημάξει σπίτια στην Αττική – Είχε αλλάξει δακτυλικά αποτυπώματα ο αρχηγός (pics)

Αυτά είναι τα μέλη συμμορίας που είχαν ρημάξει σπίτια στην Αττική – Είχε αλλάξει δακτυλικά αποτυπώματα ο αρχηγός (pics)
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων μελών συμμορίας που είχε ρημάξει σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 19 Απριλίου και τα μέλη της χρησιμοποιούσαν τρία πολυτελή και μεγάλης ιπποδύναμης αυτοκίνητα και πήγαιναν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προκειμένου να εντοπίσουν το σπίτι που ήθελαν να διαρρήξουν. Η αξία των κλοπιμαίων από τις επτά εισβολές τους σε σπίτια ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ.

Τα μέλη της οργάνωσης ήταν εκπαιδευμένα έτσι ώστε να χτυπούν σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης είχε μετατραπεί σε “φάντασμα”, καθώς είχε αλλοιώσει τα αποτυπώματα των δακτύλων του, αλλά και της παλάμης του.

Click4more: Video ντοκουμέντα: Έτσι χτυπούσε η συμμορία με τον αρχηγό «φάντασμα» που είχε αλλάξει τα δακτυλικά του αποτυπώματα

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ο άνδρας που ηγούνταν της συμμορίας είχε υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, έτσι ώστε να αλλάξει τα δακτυλικά του αποτυπώματα, τα οποία μπορεί να τον πρόδιδαν στις αστυνομικές αρχές. Πώς το έκανε αυτό; Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αρχικά ο γιατρός που ανέλαβε τις επεμβάσεις είχε αφαιρέσει από όλα δάχτυλα του το δέρμα και στη συνέχεια τοποθετούσε το δέρμα του αντίχειρα στο δείκτη και ούτω καθεξής.

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας. 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις