Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Αυτά προσπάθησε να ξεφορτωθεί ο Ειδικός Φρουρός και ο συνεργός του λίγο πριν τη σύλληψη

Αυτά προσπάθησε να ξεφορτωθεί ο Ειδικός Φρουρός και ο συνεργός του λίγο πριν τη σύλληψη

Συνεχίζεται το “θρίλερ” με την υπόθεση του 20χρονου ειδικού φρουρού ο οποίος μαζί έναν 37χρονο συνεργό “συνέλαβαν” ένα πολίτη και τον οδήγησαν στο σπίτι του.

Στους δυο άνδρες αλλά και στον 43χρονο άνδρα, έμπορο αυτοκινήτων, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, ο Ειδικός Φρουρός και ο 37χρονος ιδιώτης προσέγγισαν τον 43χρονο, έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει, και με πρόσχημα τη διενέργεια έρευνας, τον έδεσαν και τον οδήγησαν στο διαμέρισμά του.

Click4more: «Ξεσκονίζουν» το παρελθόν του 20χρονου ειδικού φρουρού για τη ληστεία των 40.000€

Από το διαμέρισμα, το οποίο ο ειδικός φρουρός και ο συνεργός του, μετά από έρευνα, αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 43.000 ευρώ, ενώ εκβίασαν τον έμπορο αυτοκινήτων πως θα τον οδηγούσαν στο αυτόφωρο.

Ο Ειδικός Φρουρός και ο 37χρονος συνεργός του συνελήφθησαν μετά από λίγη ώρα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, όταν ενημερώθηκαν από έναν γείτονα, ο οποίος άκουσε τον άνδρα να βγαίνει στο δρόμο και να φωνάζει “ληστεία, ληστεία”.

Στην κατοχή των δυο ανδρών, καθώς και σε σακούλα που είχαν πετάξει πριν τη σύλληψή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, πιστόλι, (2) γεμιστήρες, φυσίγγια, κινητά τηλέφωνα, σπρέι πιπεριού, μικροποσότητες πιθανόν ναρκωτικών ουσιών κ.λπ.

Στο σπίτι του Ειδικού Φρουρού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα φθαρμένο Δελτίο Ταυτότητας αστυνομικού (για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή το 2009), με επικολλημένη φωτογραφία του 37χρονου συνε4ργού του, Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, αναδιπλούμενος σουγιάς και κυνηγετικό τυφέκιο με δύο (2) γεμιστήρες.

Click4more: Έτσι λήστεψε ο 20χρονος ειδικός φρουρός τον έμπορο αυτοκινήτων στην Αργυρούπολη

Επίσης στο σπίτι του 37χρονου που είχε μαζί του ο Ειδικός Φρουρός βρέθηκε και κατασχέθηκε αεροβόλο πιστόλι άνευ ενδείξεων και πινακίδα κυκλοφορίας οχήματος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αντιποίησης, πλαστογραφίας πιστοποιητικού, παράνομης κατακράτησης, ληστείας, εκβίασης, καθώς και παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα και τα ναρκωτικά.

Συνελήφθη και ο 43χρονος έμπορος αυτοκίνητων

Εκτός των δυο δραστών συνελήφθη και ο 43χρονος άνδρας καθώς στο σπίτι του και σε σακούλα που προσπάθησε να πετάξει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μικροποσότητες πιθανόν ναρκωτικών ουσιών και σύνεργα ναρκωτικών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις