Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτό είναι το σπίτι – φρούριο του ψευτογιατρού – Άφησαν τα 2 παιδιά τους στην γειτόνισσα (pics, video)

Αυτό είναι το σπίτι – φρούριο του ψευτογιατρού – Άφησαν τα 2 παιδιά τους στην γειτόνισσα (pics, video)

Master στην απάτη είχε ο 47χρονος ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Το newsit.gr βρέθηκε στο σπίτι – φρούριο που είχε και εκεί αποκαλύφθηκαν και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι ο άνθρωπος αυτός που κατηγορείται ότι εμφανιζόταν ως γιατρός ενώ δεν ήταν πήρε στο λαιμό του άρρωστους και απελπισμένους ανθρώπους οδηγώντας τους στον θάνατο, έλεγε ψέμματα παντού. Η σύζυγός του, η οποία συστηνόταν ως «κόρη εφοπλιστη» σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και της εκπομπής Live News, άφησε τα δυο ανήλικα παιδιά της στην γειτόνισσα και εξαφανίστηκε!

Click4More Βίος και πολιτεία ο ψευτογιατρός… “Νίκος Κοντός”: Είχε εξαπατήσει επιχειρηματία ως… πράκτορας της CIA

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του στους ίδιους δεν είχε συστηθεί ως γιατρός αλλά ως πιλότος! Το σπίτι του έχει παντού κάμερες και ψηλούς φράχτες και κανείς δεν μπορεί να δει μέσα σε αυτό.

Εκεί, τον έπιασαν χθες το μεσημέρι στην πολυτελή βίλα των 300 τ.μ. στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όπου έμενε το τελευταίο διάστημα. Με τα χρήματα των θυμάτων του, μάλιστα, έφτιαχνε και πισίνα. Έξι αυτοκίνητα της ασφάλειας και μια μηχανή έφτασαν στο σημείο και του φόρεσαν χειροπέδες.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του newsit.gr, ο 47χρονος είχε φροντίσει να “εξοπλίσει” το σπίτι όπου έμενε με κάμερες ασφαλείας για να… παρακολουθεί όλα όσα γίνονταν εκτός του πέτρινου τοίχου.

Ο 47χρονος είχε “οχυρώσει” το σπίτι του με τουλάχιστον πέντε κάμερες, κάγκελα και μια ενισχυμένη σιδερένια πόρτα.

Οι γείτονές του δήλωσαν πως δεν είχαν πολλά πολλά μαζί του, κάποιοι μάλιστα είπαν ότι δεν είχαν καν καταλάβει ότι ο άνθρωπος που ζούσε στη βίλα είχε οικογένεια.

ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάϊμπ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις