Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αυτός είναι ο άνδρας που έριξε το “ναρκωτικό του βιασμού” στον οδηγό ταξί!

Γιώργος Καρκάς βιασμός οδηγός ταξί

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία οι φωτογραφίες ενός 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού άνδρα, οδηγό ταξί!

Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννημένο στις 28/6/1989 στην Αθήνα ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε το “ναρκωτικό του βιασμού” σε έναν 24χρονο οδηγό ταξί!

Ο οδηγός ταξί δέχθηκε ειδοποίηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που συνεργάζεται, για να παραλάβει έναν πελάτη από το κέντρο της Αθήνας προς την περιοχή του Γκύζη. Μάλιστα ο 28χρονος κατηγορούμενος διάλεξε τον οδηγό ταξί μέσω της δυνατότητας που του προσφέρει η εφαρμογή.

Ο 24χρονος οδηγός ταξί παρέλαβε τον 28χρονο ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα ο οδηγός ταξί να τον μεταφέρει εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο!

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ο οδηγός ταξί άρχισε και αυτός να νοιώθει έντονη δυσφορία, να κάνει εμετό και να πέφτει λιπόθυμος στο έδαφος. Οι γιατροί έντρομοι άρχισαν να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και μόλις συνέρχεται, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές κατά του άνδρα που ήταν μέσα στο ταξί!

Στο νοσοκομείο έφτασαν άνδρες της ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι ύστερα από έρευνα συνέλαβαν τον συνεπιβάτη καθώς έφερε πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι καθώς και σεξουαλικά βοηθήματα!

Ο οδηγός ταξί στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, δήλωσε πως όταν έφτασε στην περιοχή του Γκύζη όπου έπρεπε να αφήσει τον πελάτη, διαπίστωσε πως τον περίμεναν τρεις άνδρες, που του πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά! Ο 24χρονος οδηγός κατέθεσε πως αρνήθηκε και έφυγε αμέσως από το σημείο χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει από το αυτοκίνητο, ο οποίος μάλλον βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών!

Όσον όμως ο οδηγός ταξί ανακτούσε την μνήμη του, κατέθεσε τους αστυνομικούς πως ο άνδρας ψέκασε με σπρέι τον καφέ του, ενώ και οι γιατροί που μπήκαν στο αυτοκίνητο δήλωσαν στις αρχές πως διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά. Ο νεαρός αυτοκινητιστής εξετάστηκε και από ιατροδικαστή!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις