Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Αυτός είναι ο αστυνομικός που δολοφόνησαν στο Δίστομο οι δραπέτες των Τρικάλων

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:  FACEBOOK
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FACEBOOK

Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος είναι ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε σήμερα στο Δίστομο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Ηταν μόλις 36 ετών. Αγαπούσε με πάθος τη δουλειά του και την οικογένειά του. Πένθος στην ΕΛΑΣ και σε όλη τη χώρα. Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό των φονιάδων.

Eνας ακόμη άξιος αστυνομικός, ένα παλικάρι 36 ετών, έχασε τη ζωή του  την ώρα που κυνηγούσε επικίνδυνους κακοκοποιούς. Τον πυροβόλησαν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων σήμερα τα ξημερώματα στο Δίστομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ

Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος έφυγε εν ώρα καθήκοντος τιμώντας την ελληνική σημαία καιτην ΕΛΑΣ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FACEBOOK

Στη σελίδα του στο facebook o Γιώργος Ανδριτσόπουλος δεν έκρυβε το πάθος του για την οικογένεια του. Οι μοναδικές του φωτογραφίες άλλωστε είναι με τα παιδιά του. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά του το τρίτο παιδί. Η πολυαγαπημένη του γυναίκα που είναι έγκυος στον 8ο μήνα είναι σε κατάσταση σοκ. Μένει δυνατή γιατί πρέπει, γιατί τη χρειάζονται τα άλλα δυο της παιδιά.

Ο 36χρονος Γιώργος που άκουγε φανατικά Δημήτρη Μητροπάνο ήταν από το Μεσολόγγι και ζούσε στη Λιβαδειά τόπο καταγωγής της γυναίκας του. Στο τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς όπου υπηρετούσε δεν είχε κλείσει χρόνο και είχε πάει με μετάθεση από την Αθήνα.

Ηταν ένας άνθρωπος με ευαισθησίες. Δεν είναι τυχαίο που ένα από τα αγαπημένα του βιβλία ήταν το “Ζωή χωρίς όρια” του Νικ Βουισιτς το οποίο αναφέρεται στη συναρπαστική ζώη ενός ανθρώπου χωρίς άκρα και το οποίο είναι εμπνευση για μαι αληθινή ζωή χωρις όρια.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FACEBOOK

Οι συνάδελφοι του απαρηγόρητοι είπαν στο Newsit “χάσαμε το καλύτερο παιδί. Ηταν σοβαρός, υπεύθυνος οικογενειάρχης, πρόσχαρος και αγαπητός”.

Ολη η Ελλάδα πενθεί για το χαμό του Γιώργου Ανδριτσόπουλου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωσή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωση ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

“Η ελληνική κοινωνία θρηνεί για μία ακόμη φορά την απώλεια ζωής ενός αστυνομικού, του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ώρα καθήκοντος, προσπαθώντας να διασφαλίσει το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας. Μαζί με τη βαθιά οδύνη μου για τον θάνατο του αστυνομικού, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τη σύζυγο, τα παιδιά του και σε όλους τους οικείους του. Θα ήθελα επίσης να τους διαβεβαιώσω ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την Πολιτεία προκειμένου οι δολοφόνοι να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να λογοδοτήσουν για τις ειδεχθείς πράξεις τους”, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως έγινε το μακελειό στο Δίστομο με τους δραπέτες των Τρικάλων – Ποιος είναι ο αστυνομικός που δολοφόνησαν

Σκότωσαν αστυνομικό οι δραπέτες των Τρικάλων – Αιματηρή μάχη στο Δίστομο

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας – Θρήνος στην κηδεία της 25χρονης Κατερίνας που “έσβησε” από τα πυρά των κακοποιών – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε