Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Διακεκριμένη επιστήμονας κρατούσε δύο χρόνια σε κατάσταση μουμιοποίησης τη νεκρή μητέρα της – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Διακεκριμένη επιστήμονας κρατούσε δύο χρόνια σε κατάσταση μουμιοποίησης τη νεκρή μητέρα της – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

– Μια 49χρονη χημικός φύλαγε επί δύο χρονια το πτώμα της μητέρας της σε μπαούλο
– Το είχε τυλίξει με μουσαμάδες και το είχε στεγανοποιήσει με ταινία για να το βαλσαμώσει και να μη μυρίζει
– Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Παγκράτι
– Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο ιδιοκτήτης πήγε να της κάνει έξωση
– “Την φύλαγα για να μη μου φύγει” είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς
– Τι λέει στο Newsit ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα

Ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία το απίστευτο περιστατικό που αποκαλύφθηκε σήμερα στο Παγκράτι.

Πως αποκαλύφθηκε το μακάβριο μυστικό

Η 49χρονη γυναίκα ζούσε για χρόνια στη Γαλλία μαζί με την μητέρα της που ήταν γεννηθείσα το 1928. Εκεί η κόρη εργαζόταν ως χημικός σε πασίγνωστη εταιρεία καλλυντικών και η μητέρα ως νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο.

Οι δύο γυναίκες επέστρεψαν στην Ελλάδα το 2010 όπου η κόρη νοίκιασε το διαμέρισμα το Παγκράτι. Συνέχισε να δουλεύει σε εταιρείες καλλυντικών ωστόσο δεν πληρωνε τα ενοίκια που όφειλε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Το 2012 σε ηλικία 84 ετών η μητέρα της πέθανε πιθανοτατα από παθολογικά αίτια καθώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το πτώμα δε φέρει σημάδια από εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα έκτοτε η 49χρονη χημικός έφυγε από το διαμέρισμα και ζούσε σε ξενοδοχείο, ωστόσο δεν είχε παραδώσει τα κλειδια στον ιδιοκτήτη και σε όλη τη γειτονια έλεγε πως η μητέρα της ζει, είναι κατάκοιτη και εκείνη την φροντίζει.  Με αυτή την αληθοφανή δικαιολογία πήγαινε συχνά – πυκνά στο διαμέρισμα της φρίκης στο Παγκράτι.

Από τον Μάϊο του 2014 ο ιδιοκτήτης είχε ξεκινήσει τη διαδικασία έξωσης. Σήμερα πια, παρουσία δικηγόρου και δικαστικού επιμελητή μπήκε να καταγράψει τα έπιπλα του διαμερίσματος για να προβεί στην έξωση της 49χρονης.

Ετσι αποκαλύφθηκαν όλα. Οταν οι άνδρες βρήκαν το μπαούλο με το μακάβριο περιεχόμενο. Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με μουσαμάδες απο αυτούς που χρησιμοποιούμε για αντιηλιακή προστασία στα αυτοκίνητα, με σελοφάν και στεγανοποιημένο με ταινία για να μη μυρίσει.

“Τη φύλαγα στο μπαούλο για να μη μου φύγει”

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο ιδιοκτήτης κάλεσε την 49χρονη στο κινητο της για να έρθει επειγόντως στο διαμέρισμα.

Εκεί της είπαν οτι βρηκαν ένα πτώμα στο μπαούλο και η γυναίκα τους είπε “ποιο πτώμα; ειναι η μητέρα μου”. Οταν την ρώτησαν γιατί φύλαγε το πτώμα στο μπαούλο, η 49χρονη που αντιμετωπίζει ψυχολογικά πρβλήματα τους είπε “για να μη μου φύγει, μου έφευγε και την έβαλα στο μπαούλο”.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα. Στο βίντεο του Newsit βλέπετε το περιπολικο που απομακρύνει την 49χρονη δίχως να δείχνουμε το πρόσωπό της καθως δεν υπάρχει εισαγγελική εντολή.

Στο σημείο έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης ο οποίος εξέτασε το πτώμα. Βγαίνοντας από το διαμέρισμα της φρίκης δήλωσε στο Newsit “ο χρόνος του θανάτου προσδιορίζεται πριν 2 χρόνια. Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με σακούλες και ταινία για να μην μυρίσει”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φρίκη! Κρατούσε βαλσαμωμένη τη μητέρα της επί δύο χρόνια σε διαμέρισμα στο Παγκράτι

Σοκ! Κρεμάστηκε από δέντρο στο άλσος Παγκρατίου

Αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν ανηλεώς ιδιοκτήτρια αντικερί στο Παγκράτι

Παραδόθηκε ο 23χρονος πιστολέρο του Παγκρατίου

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε