Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Διόνυσος: Στον εισαγγελέα με μάσκα οξυγόνου ο 77χρονος που σκότωσε τον προϊστάμενο ύδρευσης

Διόνυσος: Στον εισαγγελέα με μάσκα οξυγόνου ο 77χρονος που σκότωσε τον προϊστάμενο ύδρευσης

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο δράστης του εγκλήματος το πρωί στον Διόνυσο.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αθήνας και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Παναγιώτη Χρυσικάκη ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα και ζητάει συγγνώμη. “Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί”, ανέφερε ο δικηγόρος. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως υπήρξε διαπληκτισμός του δράστη με το θύμα.

Click4more: Διόνυσος: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία! “Είχε εμμονή με το θύμα”

Μάλιστα ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή κάτι που δεν κατέστη εφικτό. Το γεγονός αυτό -σύμφωνα με τον δικηγόρο του- επέτεινε την ένταση του.

Ο κατηγορούμενος είχε παραπονεθεί πολλές φορές στο παρελθόν για τα προβλήματα εξωτερικής διαρροής που αντιμετώπιζε το σπίτι του με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στατικότητας.

Ο 77χρονος, μάλιστα, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ήταν μάλιστα με μάσκα οξυγόνου.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις