Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το DNA πρόδωσε τις τρεις γυναίκες δολοφόνους της Θεσσαλονίκης! Έριχναν ναρκωτικά στους χυμούς ηλικιωμένων και τους λήστευαν!

χυμούς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Όμως το 2013 μία 87χρονη – θύμα των γυναικών δεν άντεξε και ξεψύχησε
– Οι αστυνομικοί βρήκαν μία γόπα τσιγάρου στο σπίτι της ηλικιωμένης και το έστειλαν στα ειδικά εργαστήρια
– Το dna “μίλησε” και έτσι αποκαλύφθηκαν όλα
– Οι τρεις αδίστακτες γυναίκες κατηγορούνται ότι είναι πίσω από πολλές ίδιες κλοπές σε όλη τη χώρα

Ο σχέδιό τους σατανικό! Σκέφτηκαν να εμφανίζονται σαν πωλήτριες χυμών στα σπίτια ηλικιωμένων. Να τους πείθουν να δοκιμάσουν τους χυμούς και οι ηλικιωμένοι να πέφτουν ναρκωμένοι αφού… οι χυμοί θα περιείχαν ναρκωτική ουσία! Μετά εκείνες, θα μπορούσαν να κλέβουν το σπίτι ανενόχλητες! Έτσι κι έγινε! Τα θύματά τους είναι πολλά σε όλη τη χώρα.

Και θα ήταν ακόμα περισσότερα, αν μία από τις ηλικιωμένες που νάρκωσαν, δεν πέθαινε αβοήθητη… Τότε, οι αστυνομικού που άρχισαν να ερευνούν το θάνατο της άτυχης ηλικιωμένης, δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη των αδίστακτων γυναικών.

Ο λόγος για τρεις γυναίκες που εκτίουν πολυετείς ποινές κάθειρξης. Κατηγορούνται ότι είναι εκείνες που εμφανίζονταν ως πωλήτριες χυμών και λήστευαν ηλικιωμένους σε διάφορες πόλεις της χώρας. Οι τρεις κατηγορούμενες, ηλικίας 38, 43 και 45 ετών, φέρονται ότι αφού επέλεγαν τα υποψήφια θύματά τους, τους χορηγούσαν ναρκωτικές και υπνωτικές ουσίες που είχαν αναμείξει στον χυμό και στη συνέχεια ανενόχλητες τα λήστευαν.

Ο θάνατος της 87χρονης που ξεσκέπασε τη δράση τους

Τον Αύγουστο του 2013 βρέθηκε νεκρή, σε κατάσταση αποσύνθεσης μια 87χρονη, στο διαμέρισμά της, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και αρχικά ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

Όμως, ένα αποτσίγαρο που βρέθηκε στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, σε συνδυασμό με την επανεξέταση βιολογικών δειγμάτων, οδήγησε τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στον εντοπισμό των τριών κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αποτσίγαρο ανήκε στην 43χρονη ενώ η εξιχνίαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε με την τοξικολογική επανεξέταση των βιολογικών δειγμάτων της ηλικιωμένης, καθώς με τη βοήθεια σύγχρονου εξοπλισμού και μεθόδων που οδήγησε στην ανίχνευση ναρκωτικών και υπνωτικών ουσιών στον οργανισμό της.

Όπως αποκαλύφθηκε, οι τρεις γυναίκες είχαν φτιάξει συμμορία και με το πρόσχημα της διαφήμισης χυμών, έμπαιναν σε διαμερίσματα ηλικιωμένων, οι οποίοι διέμεναν μόνοι τους. Τους πρόσφεραν χυμούς στους οποίους είχαν διαλύσει ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενες την κατάσταση αναισθησίας, στην οποία περιέρχονταν τα θύματά τους, έκλεβαν χρήματα και τιμαλφή από τα σπίτια τους.

Η αστυνομία ανακοίνωσε, επίσης, ότι οι τρεις γυναίκες έκαναν σωρεία ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, σε διάφορες πόλεις της χώρας, με την ίδια μεθοδολογία δράσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις