Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ – Καλλιακμάνης: Ήθελαν να σιγουρευτούν ότι είναι νεκρός (vid)

Γιώργος Καραϊβάζ

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ λίγα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4). Ο αδικοχαμένος αστυνομικός συντάκτης είχε φίλους πολλούς στην Ελληνική Αστυνομία, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. 

Μιλώντας για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι ουδέποτε του είχε αναφέρει ότι φοβόταν ή τον απασχολεί κάτι συγκεκριμένο, λέγοντας πως δεν μιλούσε σε κανέναν ούτε όπως φαίνεται στην ίδια την οικογένεια του. 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ασχολούταν με διάφορα αιχμηρά θέματα, πχ. την νύχτα και όταν του έλεγα «δεν φοβάσαι; εγώ είμαι αστυνομικός, έχω όπλο κτλ. Εσύ; Δεν φοβάσαι;» και μου έλεγε «όχι, εγώ εδώ είμαι». 

Ερωτηθείς για τον τρόπο δράσης των εκτελεστών, ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε πως δείχνει ότι «Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα, να σιγουρευτούν ότι είναι νεκρός, ότι τον σκότωσαν», ενώ σε ότι αφορά την διαλεύκανση της υπόθεσης κατέληξε λέγοντας «έχουμε εμπιστοσύνη στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών, έχει κάνει πολύ καλή έρευνα  και έχει συλλέξει πολλά στοιχεία. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 Η τελευταία επιθυμία του δημοσιογράφου

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα ο κ. Καλλιακμάνης, σε ανάρτηση του στα social media, αποκάλυψε μια άγνωστη επιθυμία του Γιώργου Καραϊβάζ. «Καλό ταξίδι …κάποτε μου είπες ότι όταν πεθάνεις θέλεις να σε κάψουν και να σκορπίσουν τις στάχτες σου, σου είπα σε αυτό μοιάζουμε και εγώ θα ήθελα να σκορπίσουν τις στάχτες μου στη θάλασσα του Αιγαίου, κόμπος στον λαιμό, τίποτε άλλο…», έγραψε στο Facebook o κ. Καλλιακμάνης. 

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις