Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Δολοφονία Μενάνδρου: Ήταν κομμένος παντού, τον χτυπούσαν με μαχαίρια και σίδερα

Δολοφονία Μενάνδρου: Ήταν κομμένος παντού, τον χτυπούσαν με μαχαίρια και σίδερα

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για το άγριο φονικό στην Μενάνδρου με θύμα έναν Αφγανό, ο οποίος στην κυριολεξία σφαγιάστηκε στον πόλεμο των συμμοριών που λυμαίνονται την περιοχή.

Τα όσα περιγράφουν αυτοί που βρέθηκαν μπροστά στο μακελειό της Μενάνδρου σοκάρουν. Ενας αυτόπτης μάρτυρας ομογενής από την Αυστραλία που μένει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ήταν μπροστά στο περιστατικό και συγκλονίζουν όσα λέει. «Ήταν δέκα με είκοσι μέτρα μπροστά από εμένα.  Ξεκίνησαν με το πιστόλι στον αέρα ένας και οι άλλοι είχαν μαχαίρια και σίδερα. Μόλις έφτασαν στην γωνία που βρίσκονταν οι άλλοι άρχισαν να μαχαιρώνονται και να χτυπιούνται. Ηταν κομμένος παντού. Δηλαδή ήρθαν γι’ αυτό το παιδί και το χτύπησαν πολύ με τα μαχαίρια, τα σίδερα και με το πιστόλι. Οταν είδα το πιστόλι δεν το πίστευα και νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο, αλλά μετά αντίκρισα τα μαχαίρια και τα σίδερα. Ηταν κάτω τραυματισμένος και έψαχναν ένα ταξί».

Ουσιαστικά οι συμμορίες αλληλοσκοτώνονται για το ποιος θα επικρατήσει και θα έχει τον έλεγχο στα πόστα των ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας εξετάζουν καρέ καρέ τα ντοκουμέντα της συμπλοκής και μέσα από μαρτυρίες αναζητούν τα κρησφύγετα των επικεφαλής των συμμοριών.

Click4more: Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τις φονικές μάχες στο κέντρο της Αθήνας

Ο πόλεμος μεταξύ των συμμοριών κρατάει χρόνια και όλα αυτά για τον έλεγχο της διακίνησης των ναρκωτικών και των λαθραίων τσιγάρων.

Όπως αναφέρει ένας ακόμη κάτοικος της περιοχής πριν από λίγες ημέρες είχαν μαχαιρώσει έναν 16χρονο από το Πακιστάν. Δέχτηκε έξι μαχαιριές στο πόδι και την πλάτη.

Ενας άλλος τονίζει πως η σύγκρουση ήρθε όταν οι συμμορίες τα χάλασαν στη μοιρασιά περιοχών και χρημάτων. «Αν ένας άλλος έμπορος έρχονταν εδώ θα τον σκότωναν. Αυτό το μέρος ελέγχεται από Πακιστανούς» λέει χαρακτηριστικά. Όπως τονίζει υπάρχουν και σπίτια βιτρίνες που γίνεται η διακίνηση. Οι έμποροι πηγαίνουν εκεί μισό κιλό την ημέρα.

Οι έρευνες και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις