Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δολοφονία οδηγού ταξί – Συγκλονίζει ο γιός του: «Έβγαινε νύχτα για να κάνει καλύτερο μεροκάματο»

Δολοφονία οδηγού ταξί – Συγκλονίζει ο γιός του: «Έβγαινε νύχτα για να κάνει καλύτερο μεροκάματο»

Βουβή η γειτονιά της Νέας Ιωνίας. Τα άσχημα νεα για τον χαμό του 52χρονου οδηγού ταξί ο οποίος φαίνεται να εκτελέστηκε την ώρα της δουλειάς του μέσα στο ταξί του στο Κεφαλάρι πάγωσαν φίλους και γνωστούς.

Ο γιος του και η γυναίκα του δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Ένας άνθρωπος του μόχθου και του μεροκάματου έφυγε από τα χέρια ενός μανιακού;

Ο γιος του συγκλονίζει. «Έβγαινε βραδινές ώρα για δουλειά για να κάνει καλύτερο μεροκάματο. Τι να σας πω. Ειμαι συντετριμμένος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το πράγμα. Εγώ και η μάνα μου είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατασταση», λέει στο newsit.gr.

Οι γείτονες του δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασε τη ζωή του ο άτυχος οδηγός ταξί. “Ήταν το καλύτερο παιδί. Δεν είχε προκαλέσει ποτέ κανένα πρόβλημα στη γειτονιά. Το είχε δυο χρόνια το ταξί και έβγαινε κυρίως βράδυ”, μας λέει η κ. Τούλα.

Ένας πολύ καλός του φίλος, ο Νίκος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του Newsit, ανέφερε πως πήγαινε αρκετά συχνά στο συνεργείο που έχει απέναντι από το σπίτι του άτυχου οδηγού. “Σήμερα το πρωί εμαθα πως πυροβολήθηκε το βράδυ. Ήταν πολύ καλό παιδί ήσυχος παιδί της γειτονιάς. Πέσαμε από τα σύννεφα το πρωί που το μάθαμε.”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε