Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Δολοφονία Σταματιάδη: Ο οδηγός χωρίς χέρι και πόδι και οι τραγουδίστριες από την Αλβανία

Δολοφονία Σταματιάδη: Ο οδηγός χωρίς χέρι και πόδι και οι τραγουδίστριες από την Αλβανία

Άφωνοι οι αστυνομικοί από τον “ραλίστα” που οδηγούσε με ένα χέρι και ένα πόδι.
Ποιος ο ρόλος του ανάπηρου οδηγού στη συμμορία.
Ο “καλλιτεχνικός πράκτορας” που “έκαψε” τους δολοφόνους του Αλέξανδρου Σταματιάδη.
Έκανε διακοπές στη Μύκονο, έφερνε τραγουδίστριες από την Αλβανία και οργάνωνε πανηγύρια.

Ένα απίστευτα σατανικό σχέδιο έβαλε σε εφαρμογή ο ένας από τους δολοφόνους του άτυχου Αλέξανδρου Σταματιάδη προκειμένου να διαφύγει με ασφάλεια από την Ελλάδα, την αμέσως επόμενη ημέρα από την άγρια δολοφονία του γνωστού επιχειρηματία μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Κ. Κηφισιά τον Απρίλιο του 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας ζήτησε από έναν ανάπηρο συνεργό του, τον τσιλιαδόρο της ευρύτερης σπείρας ληστών στην οποία ήταν ενταγμένος, να οδηγήσει ένα αυτόματο αυτοκίνητο μέχρι την Αλβανία, όπου και είχε βρει προσωρινό καταφύγιο μέχρι να διαφύγει στο Βέλγιο με πλαστή Ελληνική ταυτότητα.

Ο ανάπηρος (του λείπει ένα χέρι κι ένα πόδι) είναι δεινός οδηγός αυτόματων αυτοκινήτων και μάλιστα όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια από τους Αστυνομικούς, έτρεχε με 200 χλμ/ώρα την επίμαχη ημέρα, προκειμένου να φθάσουν μαζί με τον δολοφόνο γρήγορα στο τελωνείο της Κακαβιάς, πριν προλάβουν, δηλαδή, οι αστυνομικοί να κλείσουν τα σύνορα.

Παράλληλα ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως ένας άνθρωπος, μ’ ένα χέρι και μ’ ένα πόδι, θα ήταν ενταγμένος σε ομάδα ληστών και μάλιστα ως δεινός οδηγός ή πως ο ίδιος άνθρωπος θα ήταν σε θέση να οδηγήσει με υψηλές ταχύτητες, προκειμένου να φυγαδεύσει τον έναν από τους δολοφόνους του Α. Σταματιάδη στην Αλβανία.

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι οι έμπειροι ερευνητές του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής “έσπαζαν το κεφάλι τους” προκειμένου να διαπιστώσουν το τρόπο διαφυγής των δραστών της άγριας δολοφονίας προς την Αλβανία, μέχρι που έλυσαν τον γρίφο και πραγματικά έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, ήταν ένας άνδρας μ’ ένα χέρι κι ένα πόδι.

Στο μεταξύ και σε ό,τι αφορά στους άλλους δυο δολοφόνους του Αλέξανδρου Σταματιάδη, διαπιστώθηκε από τις έρευνες των έμπειρων ερευνητών του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, πως ο άνθρωπος που φέρεται να πυροβόλησε τον άτυχο επιχειρηματία ( ο F.A. όπως είναι τα αρχικά του) αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης τους συνεργού του στο Βέλγιο (του Κ.Τ.) έφυγε αμέσως από την Ιταλία όπου κρύβονταν και επέστρεψε στην Αλβανία, καθώς μάλλον εκεί νιώθει μεγαλύτερη σιγουριά πως θα μπορέσει να κρύψει τα ίχνη του. Ήδη ωστόσο οι αστυνομικοί γνωρίζουν όλες του τις κινήσεις και καραδοκούν.

Οι τραγουδίστριες και τα πανηγύρια

Ο άνθρωπος που στάθηκε η αιτία, με την ανάρτησή του με το σκοτωμένο αγριογούρουνο, να εξιχνιαστεί η ειδεχθείς δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη, εκτός από την δραστηριότητα του στην συμμορία των ληστών είχε και νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα ως καλλιτεχνικός πράκτορας, καθώς έφερνε στην Ελλάδα γνωστές τραγουδίστριες από την Αλβανία, προκειμένου να τραγουδούν σε συνεστιάσεις και πανηγύρια συμπατριωτών του.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος διαφήμιζε την νόμιμη δραστηριότητα του μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας πολλές φωτογραφίες με τις τραγουδίστριες που έφερνε από την Αλβανία, να καπνίζει πούρα και να πίνει ακριβές σαμπάνιες, γλεντώντας σε κέντρα διασκεδάσεις κλπ.

Βέβαια την ίδια ώρα που οι συμπατριώτες του γλεντούσαν στα κέντρα διασκέδασης ακούγοντας τις αγαπημένες τους τραγουδίστριες από την Αλβανία, ο Πέππα είχε ήδη στείλει τους συνεργούς του σε Ελληνικά πανηγύρια, προκειμένου να ξαφρίζουν τα σπίτια των κατοίκων της κοινότητας, που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στο πανηγύρι.

Ο ίδιος τα καλοκαίρια προτιμούσε την Μύκονο για διακοπές, καθώς και εκεί κανόνιζε εμφανίσεις τραγουδιστριών από την Αλβανία, για τους συμπατριώτες του που έκαναν διακοπές ή εργάζονταν στο νησί των Ανέμων.

Αυτή η προσκόλλησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης φαίνεται πως “έφαγε” τον ίδιο αλλά και τους συνεργούς του στην συμμορία και κυρίως στάθηκε η αφορμή για τις στοχευμένες έρευνες των Αστυνομικών του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής που αποκάλυψαν και τους δολοφόνους του άτυχου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις