Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δολοφονία στην Βούλα: Παίκτρια ριάλιτι μόδας η σύζυγος του θύματος! Ο γάμος υπερπαραγωγή

Δολοφονία στην Βούλα: Παίκτρια ριάλιτι μόδας η σύζυγος του θύματος! Ο γάμος υπερπαραγωγή

Όσο περνά η ώρα, νέες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας γύρω από την δολοφονία στην Βούλα και την ταυτότητα του άνδρα που εκτελέστηκε εν ψυχρώ.

Η δολοφονία στην Βούλα έχει προκαλέσει συναγερμό στις Αρχές. Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, μάρκας Smart, επί της οδού Τροίας.

δολοφονία στην Βούλα

Η δολοφονία στην Βούλα και τα νέα στοιχεία

Ο άνδρας επιχείρησε να βγει από το όχημα, όμως οι δράστες φρόντισαν να τον… αποτελειώσουν, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Κι ενώ οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης με την δολοφονία στην Βούλα, νέα στοιχεία βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας.

Στοιχεία που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή του θύματος. Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως παντρεύτηκε το 2016 στην Ελλάδα.

Μάλιστα, είχε γίνει ένας… μικρός χαμός με τον συγκεκριμένο γάμο, στον οποίο έδωσε το παρών η… μισή Αθήνα.

Πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο βρέθηκαν στην τελετή και στο γλέντι, ενώ προσκεκλημένοι ήταν και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου.

Το θύμα παντρεύτηκε μια καλλονή, η οποία μάλιστα συμμετέχει φέτος σε πασίγνωστο ριάλιτι μόδας που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις