Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Δολοφονία στο Μοσχάτο: Ενέδρα στον σεκιουριτά – Του έριξαν δυο σφαίρες πισώπλατα

Δολοφονία στο Μοσχάτο: Ενέδρα στον σεκιουριτά – Του έριξαν δυο σφαίρες πισώπλατα

Μόλις τρία λεπτά μετά τη δολοφονία στο Μοσχάτο έφτασε σ το σημείο η αστυνομία, ωστόσο οι άνδρες της Άμεσης Δράσης δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες που “χτύπησαν” και εξαφανίστηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ήταν δύο και μισή τα ξημερώματα όταν οι περίοικοι άκουσαν δύο πυροβολισμούς. Στη συμβολή των οδών Πίνδου και Κανάρη έναν άνδρα πεσμένο, μέσα στα αίματα. Η δολοφονία στο Μοσχάτο μοιάζει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το θύμα, ένας 48χρονος Έλληνας, ήταν φύλακας σε εταιρεία στην περιοχή. Όλα δείχνουν ότι δύο άτομα του είχαν στήσει ενέδρα. Ο ένας από αυτούς τον πυροβόλησε δύο φορές πισώπλατα. Το θύμα δέχθηκε δυο σφαίρες, μια στην πλάτη και μια στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε από την περιοχή το newsit.gr έφτασαν πολύ γρήγορα. Ο ένας από τους αστυνομικούς διακρίνεται μάλιστα να κινείται με το όπλο στο χέρι γνωρίζοντας ότι δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά από το περιστατικό και υπάρχει κίνδυνος οι δράστες να είναι ακόμη στο σημείο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στους αστυνομικούς ωστόσο ότι μερικά δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία είδαν να απομακρύνεται μια μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο άτομα.

Παρά τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου – Ε. Μιλή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις