Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Δολοφονία στο Ψυχικό: Πώς ήξερε ο φονιάς πού πήγαινε εκτάκτως ο φαρμακοποιός;

Δολοφονία στο Ψυχικό: Πώς ήξερε ο φονιάς πού πήγαινε εκτάκτως ο φαρμακοποιός;

– Ο φαρμακοποιός εκτελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Ψυχικό και νέες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας
– Πεπεισμένοι πια οι αστυνομικοί πως ο άτυχος 57χρονος γνώριζε τον δολοφόνο του
– Το φαρμακείο ήταν κλειστό και το θύμα έφυγε για δρομολόγιο… εκτός “ρουτίνας”
– Η δολοφονία που “πάγωσε” τη χώρα, η δικαστική διαμάχη και η εξέλιξη των ερευνών

Στο συμπέρασμα πως ο άτυχος φαρμακοποιός φέρεται να γνώριζε τελικά τον άνθρωπο που θα “υπέγραφε” δευτερόλεπτα αργότερα την δολοφονία στο Ψυχικό, φαίνεται να καταλήγουν οι ερευνητές της Ασφάλειας.

Κι αυτό, όχι μόνο από το γεγονός πως άνοιξε προς στιγμήν το παράθυρό του σαν να ήθελε να απευθύνει το λόγο στο φονιά του. Αλλά και από μια άλλη μικρή, πλην όμως σημαντική λεπτομέρεια…

Ο άτυχος 57χρονος όταν είδε τον οπλοφόρο δεν έκανε καμιά κίνηση να αναπτύξει ταχύτητα, προκειμένου να φύγει από το σημείο. Ή έστω να προφυλαχθεί. Αντιθέτως ακινητοποίησε το όχημα του. Ίσως για να δει την κίνηση στο δρόμο και να βγει από τη ράμπα του γκαράζ.

Όμως οι αστυνομικοί από την αυτοψία που πραγματοποίησαν στο χώρο που σημειώθηκε η δολοφονία στο Ψυχικό, διαπίστωσαν πως το θύμα ουδεμία κίνηση έκανε, προκειμένου με κάποιο τρόπο να αποφύγει τη θανάσιμη συναντήσει με το δολοφόνο του.

Παράλληλα η δολοφονία στο Ψυχικό πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, 08.09.2018. Δηλαδή μια ημέρα που το φαρμακείο του 57χρονου Βασίλη Φλώρου ήταν κλειστό. Και κατά συνέπεια δεν θα ακολουθούσε συγκεκριμένο δρομολόγιο, κάποια προκαθορισμένη χρονική στιγμή.

φαρμακοποιός Ψυχικό δολοφονία

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ποιος γνώριζε;

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του newsit.gr, το πρωί του Σαββάτου ο άτυχος φαρμακοποιός έφυγε από το σπίτι του εκτάκτως, προκειμένου να πάει στα ΚΤΕΛ του Κηφισού ώστε να ταχυδρομήσει ένα πακέτο στο παιδί του, που σπουδάζει στην Πάτρα.

Το σοβαρό λοιπόν ερώτημα που τίθεται είναι το εξής και σ’ αυτό προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες. Ποιος γνώριζε ότι ο άτυχος άνδρας το πρωί του Σαββάτου θα έφευγε από το σπίτι του και του έστησε καρτέρι προκειμένου να τον εκτελέσει;

φαρμακοποιός Ψυχικό δολοφονία

Πάντως και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής φέρονται πεπεισμένοι πως το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος είναι προσωπικές και οικονομικές διαφορές, που ενδεχομένως είχε το θύμα με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Στο επίκεντρο ο φαρμακοποιός και ο κύκλος του…

Μάλιστα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για το λόγο αυτό θα εξεταστούν άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος.

Άλλωστε πρόσφατα ο 57χρονος φαρμακοποιός είχε δικαστική διένεξη λόγω οικονομικής διαφοράς μ’ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει σχέση με την Νομική Επιστήμη.

φαρμακοποιός Ψυχικό δολοφονία

Η οικονομική διαφορά των δυο είχε λυθεί στα δικαστήρια με την κατάσχεση του σπιτιού του αντίδικου του 57χρονου φαρμακοποιού…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις