Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή από το “ορφανό” DNA στα νύχτα της άτυχης εφοριακού – Ο ρόλος του “Χάρη”

Δώρα Ζέμπερη

– Το dna αγνώστου ατόμου εντοπίστηκε στα νύχια της άτυχης 32χρονης
– Υπάρχουν ίσως ενδείξεις ότι η Δώρα Ζέμπερη πάλεψε και με δεύτερο άτομο
– Θα κληθεί να αναγνωρίσει τον άνθρωπο που κατονόμασε ως “Χάρη” ο 58χρονος

Την ερχόμενη Πέμπτη η νέα κατάθεση στον ανακριτή του 58χρονου Εμμανουήλ Σοροπίδη ο οποίος άλλαξε πλέον κατάθεση και ισχυρίζεται ότι άλλοι ήθελαν να “βγάλουν από τη μέση” την Δώρα Ζέμπερη. Σε αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθεί να αναγνωρίσει τον “αστυνομικό” τον οποίο ο ίδιος αναφέρει στις συμπληρωματικές του καταθέσεις ως “Χάρη” και ως τον ένα από τους δύο ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε επαφή και του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό.

Σύμφωνα με την espresso θα ζητηθεί από τον 58χρονο να αναγνωρίσει το άτομο που έχει περιγράψει ότι όχι μόνο έπαιξε ρόλο μεσάζοντα εκείνων που ήθελαν να σκοτώσουν την 32χρονη, αλλά μετά τη σύλληψή του προσπάθησε να “του κλείσει το στόμα” όταν ήταν στο μεταγωγών, δίνοντάς του, όπως περιγράφει, ένα χάπι…

Παράλληλα οι πληροφορίες ότι εντοπίστηκε μαζί με το DNA του ίδιου και της άτυχης 32χρονης το γενετινό υλικό ακόμη ενός ατόμου. Το τρίτο αυτό πρόσωπο ίσως έχει άμεση εμπλοκή στη δολοφονία καθώς τα ίχνη βρέθηκαν στα νύχια της γυναίκας και όλα δείχνουν ότι πιθανότατα πάλεψε μαζί του.

Το στοιχείο μοιάζει να “δένει” με τους νέους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογία δολοφόνου της. Ο 58χρονος σε συμπληρωματική του κατάθεση δήλωσε ότι δεν είναι εκείνος που σκότωσε τη γυναίκα στο Β’ Νεκροταφείο. Πως η Δώρα Ζέμπερη ήταν ζωντανή όταν την εγκατέλειψε και πως ήταν άλλο χέρι που της έδωσε τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Σε κάθε περίπτωση το DNA τρίτου ατόμου δεν “αθωώνει” τον 58χρονο καθώς τα στοιχεία σε βάρος του για την επίθεση κατά της 32χρονης είναι συντριπτικά, ωστόσο είναι ένα στοιχείο το οποίο θα πρέπει άμεσα να ελεγχθεί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις