Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Δώρα Ζέμπερη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της

πατέρας Δώρα Ζέμπερη

– Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη για την δολοφονία της 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο
– Οι πρώτες δηλώσεις έξω από την ΓΑΔΑ μετά από την κατάθεση του για την Δώρα Ζέμπερη
– Σφίγγα ο δικηγόρος του – Αρκέστηκε απλά να πει ότι ο πατέρας κατέθεσε ό,τι γνώριζε για την δολοφονία της κόρης του
– Αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του Κώστα Ζέμπερη
– Ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας έφυγε από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τους δημοσιογράφους

Συνεχίζεται αδιάκοπα η έρευνα για την Δώρα Ζέμπερη, καθώς ο δολοφόνος της κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Μετά από πέντε ώρες ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη για την άγρια δολοφονία της νεαρής κοπέλας στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη αποχώρησε από την πίσω πόρτα της ΓΑΔΑ και όχι από την μπροστά που ήταν οι δημοσιογράφοι. Μία κίνηση που προκαλεί ερωτήματα καθώς τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Ζέμπερης ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός στα ΜΜΕ.

Τι υποστήριξε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη στην κατάθεση του

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η κατάθεση του πατέρα δεν προσέφερε πολλά σε όσα γνωρίζουν ήδη οι αστυνομικοί. Ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας απάντησε στις περισσότερες από τις ερωτήσεις με μηνυματικό ή λακωνικό τρόπο. Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιβεβαίωσε πως πρέπει να πέρασε από εκεί περίπου την ώρα της δολοφονίας αλλά και τα χαρακτηριστικά του ατόμου που πήρε κούρσα.

Δώρα Ζέμπερη: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του

Ο Κώστας Ζέμπερης κατέθεσε όσα γνωρίζει για την δολοφονία της κόρης του. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του δικηγόρου του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολου Λύτρα.

Ο δικηγόρος αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του πατέρα ενώ τόνισε ότι έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία.

Δώρα Ζέμπερη

Ο δικηγόρος τόνισε ότι ο πελάτης του θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος της κόρης του και για αυτό είπε ό,τι γνώριζε και θα βοηθούσε στην υπόθεση. Μάλιστα, ανέφερε ότι η κατάθεση δεν ήταν πολύωρη, παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Ζέμπερης πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ περίπου στις 12:00 και ο δικηγόρος έκανε δηλώσεις και αποχώρησε λίγο μετά τις 17:00.

πατέρας Δώρας Ζέμπερη

Δώρα Ζέμπερη: Το DNA θα “μιλήσει”

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα (22.10.2017) ή το αργότερο αύριο (23.10.2017) θα βγουν τα αποτελέσματα για το DNA του δράστη, από ιστούς που βρήκαν στα νύχια της 32χρονης. Η Δώρα Ζέμπερη όπως όλα δείχνουν πάλεψε με τον δολοφόνο της εγκλωβίζοντας και την ταυτότητα του στα νύχια της.

Οικογενειακός “πόλεμος” για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Εν τω μεταξύ οι κόντρες και οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των μελών της οικογένειας της άτυχης κοπέλας δίνουν και παίρνουν. Ο πατέρας φαίνεται να βρίσκεται  στο “επίκεντρο” της κριτικής. Το Σάββατο μάλιστα δέχτηκε τα “πυρά” και της ίδιας το της αδερφής, θεία δηλαδή της Δώρας.

Δώρα Ζέμπερη: Στην ΓΑΔΑ για να καταθέσει ο πατέρας της 32χρονης

Η θεία της άτυχης κοπέλας, ανέφερε πως όταν έμαθε για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, σκέφτηκε ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα κρύβεται κάποιος από το περιβάλλον του αδελφού της Κώστα Ζέμπερη.

«Το μυαλό μου την πρώτη φορά, και τρελάθηκα, πήγε ότι μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου που χρωστά σε όλο τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

“Ο πατέρας της την εκβίαζε”

Η θεία της αδικοχαμένης Δώρας πρόσθεσε ότι ο πατέρας εκβίαζε ψυχολογικά την αδικοχαμένη κοπέλα. «Την Θεοδώρα, που ήταν η πιο μεγάλη την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια… το παιδί του το χρέωνε, χωρίς να το σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και είχε παίξει χρηματιστήριο για να γίνει πλούσιος. Και τα έχασε όλα. Όλος ο κόσμος αυτός μετά, τον κυνηγάει». 

“Την απειλούσε ότι θα πάει τα αδέλφια της στο ίδρυμα”

Επιπλέον, η ίδια αποκάλυψε ότι για τα χρέη του πατέρα κυνηγούσαν και την οικογένεια και πως πήγαιναν στο σπίτι και ενοχλούσαν τα παιδιά του.

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Σοκαριστική αποκάλυψη από την θεία της για τον πατέρα της

«Το κορίτσι του είχε πάρει ένα σωρό δάνεια. Της έλεγε “αν δεν υπογράψεις να μου πάρεις ένα δάνειο γιατί χρωστάω θα πάρω τα παιδιά να τα πάω στο ίδρυμα”. Και η Θεοδώρα η καημένη υπέγραφε» είπε η γυναίκα για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.  Πρόσθεσε, δε, ότι το τελευταίο δάνειο που πήρε η ανιψιά της ήταν ύψους 20.000 ευρώ.

“Έστελνε κρυφά στον πατέρα της φαγητό”

«Του έστελνε κρυφά και φαγητό» είπε η γυναίκα, και ξέσπασε: «Να βρεθεί ο ένοχος, να μπορούσα να τον σκοτώσω. Αλλά δεν μπορώ να σκοτώσω ούτε μυρμήγκι». 

δολοφονία Δώρας Ζέμπερη

Όπως και φίλοι και συνεργάτες της 32χρονης εφοριακού, έτσι και η θεία της έκανε λόγο για ένα κορίτσι με αξίες και καλό χαρακτήρα. 

“Ο πρώην σύντροφος της ζήλευε παθολογικά”

Δεν έκρυψε, επίσης, ότι υποπτεύτηκε και πρώην σύντροφο της κοπέλας, που φέρεται να την ζήλευε παθολογικά.  «Ζήλευε που πήγαινε στον τάφο του φίλου της» είπε η γυναίκα.

Αποκαλύψεις του πατέρα της Δώρας: Περνούσα απ’ έξω και πήρα στο ταξί έναν 35χρονο

Πριν ακόμα καταθέσει στην Αστυνομία, ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Υποψιάζεται πως ο δράστης της δολοφονίας της κόρης του, είναι ο άνδρας που πήρε κούρσα με το ταξί του στην λεωφόρο Ηρακλείου.

πατέρας Δώρας Ζέμπερη

Όπως λέει στο Newsit.gr ο Κώστας Ζέμπερης, γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης περνούσε με το ταξί του έξω από το Β’ Νεκροταφείο και επιβίβασε έναν πελάτη στη συμβολή των οδών Τραλλέων και Ηρακλείου. Ο πελάτης μπήκε με βιασύνη στο ταξί, δείχνοντας του πως γνωρίζει για το τραγικό περιστατικό.

πατέρας Δώρας Ζέμπερη

«Μου έκανε εντύπωση που μπήκε γρήγορα στο αμάξι και τον είδα σαν αλαφιασμένο. Και μου λέει ‘πάμε, πάμε’. Αυτό μου τον έφερε στο μυαλό πάλι. Και μου είπε ότι έχουν κλείσει τις γραμμές του τρένου. Με περίμενε αυτός απέναντι, με είχε πιάσει το κόκκινο, και περνάω απέναντι και τον παίρνω και φεύγω…», επισημαίνει στο Newsit.gr.

Όπως τονίζει ο κ. Ζέμπερης, τις υποψίες του κίνησε το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός, ηλικίας 30-35 ετών, φαινόταν αλαφιασμένος και φάνηκε να γνωρίζει για τις έρευνες της αστυνομίας στις γραμμές του τρένου.

«Να βγει να πει ποιος είναι και που πήγαινε. Δεν μπορώ να θυμηθώ την ώρα γιατί ήμουν κουρασμένος. Μου είπε “έχουν κλείσει τις γραμμές”. Πώς το ήξερε», αναρωτιέται ο πατέρας της άτυχης εφοριακού, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία για το αποτρόπαιο έγκλημα το πρωί της Δευτέρας.

Ακούστε όσα είπε στο NewsIt.gr

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά”

Η ΕΛ.ΑΣ. τον είχε καλέσει για κατάθεση από την πρώτη στιγμή, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε προσέλθει λόγω των ετοιμασιών για την κηδεία της κόρης του.

Την ίδια στιγμή συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας για τις συνθήκες και τον τρόπο του εγκλήματος. Η αστυνομία προσπαθεί να αξιοποιήσει την παραμικρή λεπτομέρεια που έχει στην διάθεσή της ώστε να φτάσει στον δολοφόνο.

πατέρας Δώρας Ζέμπερη

Η 32χρονη βρέθηκε γύρω στα 80 μέτρα από το σημείο της αρχικής επίθεσης. Κάτι που σημαίνει πως ο δράστης την “έσυρε” αφού την είχε μαχαιρώσει επανειλημμένα ή την καταδίωκε για να της καταφέρει και άλλα χτυπήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις