Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Δράστης της αιματηρής ομηρίας στο σούπερ μάρκετ Καματερού: “Έχω μετανιώσει” [vid]

Δράστης της αιματηρής ομηρίας στο σούπερ μάρκετ Καματερού: “Έχω μετανιώσει” [vid]

Ο δράστης της αιματηρής ομηρίας σε σούπερ μάρκετ του Καματερού μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

Όλα έγιναν,το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2017, σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας My market στην οδό Φυλής του Καματερού, όταν ο ένοπλος μπούκαρε μέσα για να το ληστέψει. Στο κατάστημα εκείνη την ώρα ήταν πολλοί πελάτες, οι οποίοι σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συμβαίνει.

Ο ληστής αφού άρπαξε ένα άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό προσπάθησε να φύγει. Ωστόσο, έπεσε πάνω σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από τις υπαλλήλους που πάτησαν το κουμπί. Άλλωστε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είναι σχεδόν δίπλα από το κατάστημα.

Τότε, ο ληστής άρπαξε μία γυναίκα υπάλληλο στο σούπερ μάρκετ, από το λαιμό και την χρησιμοποίησε ως ασπίδα με σκοπό να γλιτώσει και να διαφύγει της σύλληψης, ενώ οι αστυνομικοί τον παρακαλούσαν να παραδοθεί. Ωστόσο, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και τότε οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ.

Ο δράστης απάντησε αμέσως και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών από την οποία τραυματίστηκε ο δράστης. Ο δράστης τραυματίστηκε στο στήθος και στην κοιλιά, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν άλλα θύματα, μεταξύ των υπαλλήλων και πελατών του σούπερ μάρκετ.

Δείτε τι είπε στο “Live News”

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε