Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δύο εύσωμοι άντρες πίσω από την έκρηξη στο σπίτι πασίγνωστου επιχειρηματία

Δύο εύσωμοι άντρες πίσω από την έκρηξη στο σπίτι πασίγνωστου επιχειρηματία

Εκρηκτικό μήνυμα σε έναν από τους πλέον γνωστούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες στο χώρο της νυχτερινής διασκεδάσης και όχι μόνο, έστειλαν τα ξημερώματα άγνωστοι ρίχνοντας ένα μασούρι δυναμίτιδας στο μαντρότοιχο της πολυτελούς κατοικίας του, στην περιοχή τη Βουλιαγμένης.

Πρόκειται για πασίγνωστο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη ενός εκ των πλέον επιτυχημένων κλαμπ της παραλιακής. Επίσης πριν από περίπου δυο χρόνια αγόρασε και αναμόρφωσε μια από τις πλέον ιστορικές καφετέριες στο κέντρο των Αθηνών και την μετέτρεψε σε στέκι βιομηχάνων, εφοπλιστών και πολιτικών, καθώς είναι μια “ανάσα” από την Βουλή, ενώ παράλληλα είναι ιδιοκτήτης ενός κλειστού κλαμπ στο Κολωνάκι, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο “In” και πολυτελή ρεστοράν κλαμπ της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών τις Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την έκρηξη στο σπίτι του επιχειρηματία, έχουν ήδη ερευνήσει την περιοχή προκειμένου να συλλέξουν οπτικό υλικό από ιδιωτικές κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες έξω από τις πολυτελείς κατοικίες στην οδό Δαιδάλου, όπου διαμένει και ο γνωστός επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ήδη εντοπίσει την εικόνα δυο ανδρών που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, είναι σχετικά σωματώδης και διαφεύγουν με ταχύτητα από την περιοχή λίγα δευτερόλεπτα πριν σημειωθεί η έκρηξη.

Όσον αφορά στα κίνητρα των δραστών που έριξαν στην εξώπορτα της μονοκατοικίας το μασούρι δυναμίτη, εκτιμάται από τους Αστυνομικούς πως πρόκειται ίσως για κάποιο μήνυμα προς τον επιχειρηματία, το οποίο δεν αποκλείεται να προέρχεται ακόμα και από σπείρα “νονών” της νύχτας οι οποίοι θέλουν να απλώσουν τα “δίχτυα” τους στα επιτυχημένα καταστήματα του 48χρονου.

Παράλληλα δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμα και για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών και διαφορών, που ίσως έχει ο επιχειρηματίας με άτομα που ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους με επικίνδυνο τρόπο.

Ωστόσο και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος ο 48χρονος, στους Αστυνομικούς τις Ασφάλειας, ποτέ δεν είχε διαφορές κυρίως επαγγελματικές, η οικονομικές με περίεργα άτομα, ενώ παράλληλα δεν έχει δεχθεί απειλές ή ενοχλήσεις από οργανωμένες συμμορίες “νονών” τις νύχτας που θέλουν να πουλήσουν “προστασία” στα καταστήματα του.

Η έκρηξη…

Ήταν λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα όταν ο ήσυχος δρόμος στην οδό Δαιδάλου στην περιοχή της Βουλιαγμένης αναστατώθηκε από ισχυρή έκρηξη, που είχε σημειωθεί στο μαντρότοιχοι της μονοκατοικίας του γνωστού επιχειρηματία, οποίος εκείνη την στιγμή ήταν στο σπίτι του και κοιμόταν με την οικογένεια του.

Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια από τις έρευνες των Αστυνομικών, οι άγνωστοι βομβιστές είχαν ρίξει κοντά στην εξωτερική πόρτα της μονοκατοικίας του γνωστού επιχειρηματία, ένα μασούρι δυναμίτιδας, με βραδύκαυστο φυτίλι.

Παράλληλα και όπως προαναφέρθηκε οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κάμερα ασφαλείας σε σπίτι της περιοχής, την εικόνα δυο εύσωμων ανδρών, που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, να διαφεύγουν με ταχύτητα από την οδό Δαιδάλου, λίγα δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε