Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έδωσαν άδεια σε καταδικασμένο 4 φορές ισόβια! Φυσικά δεν επέστρεψε ποτέ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Εχει καταδικαστεί για 5 δολοφονίες, τρείς απόπειρες και σειρά ένοπλων ληστειών
– Είναι η δεύτερη φορά που παίρνει άδεια από τις φυλακές και εξαφανίζεται
– Ήταν συνεργάτης των αδερφών Παλαιοκώστα
– Για ακόμα μια φορά προκαλούν την κοινή γνώμη τα δικαστικά συμβούλια!
– Δίνουν άδεια ελαφρά τη καρδία σε επικίνδυνους κακοποιούς!
– Ποιός είναι ο Μιχάλης Μακρυγιάννης

Είχε κάνει 5 δολοφονίες και είχε καταδικαστεί σε 4 φορές ισόβια. Κι όμως πήρε άδεια από τις φυλακές Λάρισας και φυσικά δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο διαβόητος κακοποιός και βαρυποινίτης Μιχάλης Μακρυγιάννης παραμένει εξαφανισμένος μετά την πενθήμερη άδειά του.

Έχει καταδικαστεί για πέντε δολοφονίες, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, τραυματισμούς, μια σειρά από ένοπλες ληστείες και ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δραπετεύει. Τον Αύγουστο του 2006 πάλι μετά από πενθήμερη άδεια, δεν επέστρεψε στις φυλακές Αλικαρνασσού. Τελικά συνελήφθη στις 18 Οκτωβρίου 2007 στο Χαϊδάρι μαζί με άλλους δύο κακοποιούς.

Ο Μιχάλης Μακρυγιάννης μπήκε στην παρανομία από πολύ μικρός. Στις 20/12/1985, έξω από μπαρ στα Τρίκαλα, πυροβόλησε και σκότωσε το σερβιτόρο Σπύρο Βαλταδώρο. Την 28η Οκτωβρίου 1993, μέσα στο κέντρο «Χρυσή Νύχτα», Αχαρνών και Αγίου Μελετίου, άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον Αντώνη Δημητρόπουλο με τον οποίο διασκέδαζαν μαζί και τον ταμία του μαγαζιού, Στέλιο Χριστοδουλάκη, ενώ τραυμάτισε άλλα δύο άτομα.

Στις 23/12/93, μαζί με τον σύντροφο του Κώστα Τέγα πυροβόλήσαν πέντε φορές και τραυμάτισαν σοβαρά τη φίλη του Αγγελική Τσενεμπή. Τη μετέφεραν στο σπίτι του φίλου τους ταχυδρόμου Ηλία Λιάβα, ο οποίος την πήγε στο νοσοκομείο. Λίγο καιρό αργότερα η κοπέλα πέθανε στον Καναδά, ενώ νωρίτερα οι δυο τους είχαν σκοτώσει και τον Λιάβα.

Ακολούθησε μια σειρά ένοπλων επιθέσεων και συνελήφθη μαζί με τον Τέγα στις 20 Δεκεμβρίου 1994, σε σπίτι στη Γαλάζια Ακτή. Νωρίτερα είχε συμμετάσχει σε ένοπλες ληστείες μαζί με τους αδελφούς Παλαιοκώστα, ενώ έχει και άλλες δύο αποδράσεις στο ενεργητικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κινηματογραφική απόδραση βαρυποινίτη στις φυλακές Ναυπλίου – Φωτό

 

Μέλος των Πυρήνων ο Θεοφίλου πιστεύει η Αστυνομία – Ετοίμαζε «χτύπημα» και σε τράπεζα της Λαμίας – Ζήτησε να τον εκπροσωπήσει ο δικηγόρος Σπ. Φύτρακης

Μια τηλεκάρτα, 7 κλειδιά και ο… τοξοβόλος – Νέα στοιχεία για τη ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στην Πάρο

Aδίστακτος τρομοκράτης και μάλιστα ηγετικό στέλεχος ο 29χρονος θεολόγος; – Ένα προς ένα τα λάθη που έκανε – Πως “έκαψε” ο ίδιος τον εαυτό του

Αυτός είναι ο 29χρονος Τ. Θεοφίλου – Οι “Πυρήνες της φωτιάς” πίσω από τη ληστεία και το φονικό της Πάρου – Ψάχνουν τα κρυσφήγετά τους

Βαρύ κατηγορητήριο για τον 29χρονο – Οι “Πυρήνες της Φωτιάς” πίσω απο τη ληστεία της Πάρου και τη δολοφονία του Δ. Μίχα

Το DNA “μαρτύρησε” τον εκτελεστή της Πάρου – Ο 30χρονος δολοφόνος του Δ. Μίχα είναι γνώριμος της αντιτρομοκρατικής

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε