Πέμπτη, 30 Μαΐ
21oC Αθήνα

Εφιάλτης για 15χρονη με “ροζ” βίντεο – Στον ανακριτή μια 14χρονη!

βίντεο
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Τον χειρότερό της εφιάλτη ζει μια κοπέλα μόλις 15 ετών, η οποία είδε ένα βίντεο με προσωπικές της στιγμές να διακινείται… και στο δεύτερο σχολείο της.

Ένα κορίτσι μόλις 15 ετών, ζει το τελευταίο διάστημα μια πραγματική κόλαση. Είδε προσωπικές της στιγμές, που έχουν καταγραφεί σε βίντεο, να διακινούνται παράνομα στα κινητά τηλέφωνα των συμμαθητών της, με την υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Οι δικαστές της χώρας δείχνουν πλέον να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη αυστηρότητα, δείγμα του πόσο έχουν αυξηθεί παρόμοια περιστατικά, λόγω… και της εποχής.

Η Δικαιοσύνη θέλει μ’ αυτόν τον τρόπο να δείξει πως δεν… αστειεύεται, καθώς τέτοιες υποθέσεις μπορούν να πλήξουν κατάφωρα την ψυχολογία οποιουδήποτε ανθρώπου και δη ενός παιδιού 15 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, οι γονείς της 15χρονης έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, με αποτέλεσμα μια κοπέλα 14 ετών να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 15χρονη άλλαξε σχολείο διότι το βίντεο ξεκίνησε να διακινείται, κάτι που είχε σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία της. Και στο νέο της σχολείο όμως, ο εφιάλτης συνεχίστηκε.

Κι αυτό διότι κάποια στιγμή είδε μια συμμαθήτριά της να δείχνει το επίμαχο βίντεο σε άλλους μαθητές…

Η κοπέλα το είπε στους γονείς της και άμεσα σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον της μαθήτριας επειδή διέδωσε το πορνογραφικό υλικό.

Η εισαγγελέας παρέπεμψε την 14χρονη στον ανακριτή, με την αστυνομία να χτυπά καμπανάκια και να συμβουλεύει τους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους και να τους εξηγούν πόσο σοβαρές συνέπειες μπορούν να έχουν τέτοιου είδους πράξεις…

Δείτε το ρεπορτάζ για την υπόθεση με το ροζ βίντεο της 15χρονης

Πηγή: Open.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις