Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Έγκλημα πάθους στην Αταλάντη! Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε!

Έγκλημα πάθους στην Αταλάντη! Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε!
ΦΩΤΟ από το tvstar

Μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι, στο σπίτι του στη θέση “παλαιομάγαζα” στην Σκάλα Αταλάντης, ένα πολύ γνωστό ζευγάρι που διατηρούσε επιχείρηση στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η 42χρονη γυναίκα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, ενώ ο σύζυγός της 51 ετών, ήταν πυροβολημένος με καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Προηγήθηκε μάλιστα πάλη με την άτυχη γυναίκα να μη γλιτώνει τελικά από τον δολοφόνο που ήταν ο ίδιος της ο άντρας. Στη συνέχεια, ο σύζυγος, που δεν άντεξε την πράξη του φαίνεται ότι αυτοκτόνησε με την καραμπίνα που βρέθηκε πλάι του, γράφοντας έτσι τον τραγικό επίλογο.

Περισσότερες λεπτομέρειες καλείται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε, για ακόμη ένα έγκλημα όπου στον τόπο του συμβάντος δεν βρέθηκε ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με το LamiaReport, επρόκειτο για πολύ γνωστό ζευγάρι στην περιοχή που δεν είχε δώσει στο παρελθόν δικαιώματα και κανείς δεν περίμενε μια τέτοια τραγική κατάληξη στην ιστορία τους. Το ζευγάρι δεν είχε παιδιά. Tα άψυχα σώματα των δύο τραγικών “πρωταγωνιστών” εντόπισε συνεργάτης τους που αναζήτησε τον σύζυγό επειδή δεν είχε φανεί στη δουλειά.

Στο σημείο άνθρωποι του εγκληματολογικού συλλέγουν στοιχεία για την τραγική αυτή υπόθεση.

Πηγή: LamiaReport, tvstar

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις