Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έγκλημα πάθους στο Περιστέρι!

Έγκλημα πάθους στο Περιστέρι!

Δεκάδες μαχαιριές είχε το θύμα στο κορμί του. Σοκάρει το έγκλημα στο Περιστέρι.

Πρωί Σαββάτου στην οδό Κύπρου στο Περιστέρι αποκαλύφθηκε ένα άγριο έγκλημα. Ένας 41χρονος βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Άγρια δολοφονημένος.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή σοκάρουν. Ο δολοφόνος ή η δολοφόνος δεν αρκέστηκε σε χτυπήματα που απλά θα έβγαζαν “εκτός μάχης” το θύμα, χτύπησε δεκάδες φορές με το μαχαίρι.

Η δολοφονική μανία ωστόσο φέρνει στο φως μια πτυχή που αλλάζει τα δεδομένα του εγκλήματος.

Οι σχεδόν 30 μαχαιριές που αποκάλυψε η ιατροδικαστική έρευνα για τους έμπειρους αστυνομικούς οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα.

Μιλάμε για ένα έγκλημα πάθους και υπάρχουν και άλλα σημαντικά στοιχεία τα οποία οδηγούν στην ίδια κατεύθυνση.

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί

Είναι δεδομένο από την πρώτη στιγμή ότι ο 41χρονος από το Περιστέρι γνώριζε τον άνθρωπο που του επιτέθηκε, αυτό φαίνεται απ’ το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

Ταυτόχρονα όμως λείπουν από το σπίτι δυο πολύ σημαντικά αντικείμενα. Το πορτοφόλι και το κινητό του θύματος. Και τα δύο θα μπορούσαν να είναι λεία για έναν ληστή, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπάρχουν στοιχεία πάθους στο έγκλημα, οδηγούν τους έμπειρους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ήθελε να τα εξαφανίσει γιατί ίσως υπήρχαν εκεί στοιχεία που να πρόδιδαν την ταυτότητά του.

Έγκλημα στο Περιστέρι: Τον βρήκε νεκρό η αδελφή του!

Ειδικά στην περίπτωση του κινητού είναι γνωστό ότι οι κλήσεις και τα μηνύματα των θυμάτων έχουν οδηγήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές στα ίχνη των δραστών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις