Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε η μητέρα της 36χρονης! «Την πίεζε ο γιατρός»

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε η μητέρα της 36χρονης! «Την πίεζε ο γιατρός»

Συγκλονίζει η μητέρα της 36χρονης Ντιάνας που που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιατρό που εργαζόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ενώπιον της ανακρίτριας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος πίεζε την κόρη της να κάνει τη χειρουργική επέμβαση.

Ανέφερε μάλιστα ότι στην προηγούμενη επέμβαση που είχε υποβληθεί είχε αργήσει να ξυπνήσε» από τη νάρκωση. «Ήθελα να πάω κι εγώ μαζί της για την επέμβαση επειδή την προηγούμενη φορά είχε αργήσει να ξυπνήσει. Ομως η κόρη μου είπε ότι αυτή τη φορά δεν θα είχε νάρκωση η επέμβασή της» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 36χρονης.

Δήλωσε πεπεισμένη ότι ο 38χρονος γιατρός είναι αυτός που σκότωσε την κόρη της για την οποία όπως είπε «ήταν αφοσιωμένη στο σύζυγο και τα παιδιά της».

Ο 38χρονος γιατρός ο οποίος μετά την απολογία του έχει προφυλακιστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σημειώνοντας ότι «κάποιος τον παγίδευσε» ενώ αναφέρει ότι «μπορεί να το έκανε κάποιος που ζήλευε για το ενδιαφέρον που είχε δείξει γι’ αυτή τη γυναίκα»

πηγη: dailythess.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε