Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έγκλημα στην Νέα Σμύρνη: Στην Κρήτη η κηδεία της 64χρονης που δολοφόνησε ο γιος της

Έγκλημα στην Νέα Σμύρνη: Στην Κρήτη η κηδεία της 64χρονης που δολοφόνησε ο γιος της

Στις Μοίρες γράφεται σήμερα ο επίλογος της τραγωδίας που συγκλόνισε τη χώρα. Το χρόνικό του εγκλήματος στη Νέα Σμύρνη.

Στην Κρήτη θα παιχτεί η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η 64χρονη Αγγελική δολοφονήθηκε άγρια από τον γιο της με με 38 μαχαιριές στη Νέα Σμύρνη.

Η κηδεία της άτυχης Αγγελικής θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες. 

Με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα ο δράστης

«Η μητέρα μου είχε μπλέξει με Μασονικές Στοές. Εκείνοι της είπαν να μου ρίχνει φάρμακα στο φαγητό για να ελέγξουν το μυαλό μου με στόχο να επιστρέψω στη σχολή. Δεν μετανιώνω που τη σκότωσα». Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 38χρονος γιος του θύματος

Ο δράστης φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Επιπλέον, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν στο σπίτι κάποιο φάρμακο ή συνταγή, παρά μόνο τα δύο μαχαίρια με τα οποία δολοφόνησε την 64χρονη μητέρα του.

Έτσι αποκαλύφθηκε το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη

Οι αστυνομικές Αρχές ειδοποιήθηκαν από γείτονες την Πέμπτη, γιατί από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη, στην οδό Ιωνίας 11, αναδύονταν μια έντονη δυσοσμία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, μαζί με έναν κλειδαρά. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, χρειάστηκε να παραβιάσουν την πόρτα για να μπουν στο διαμέρισμα. Και όταν το κατάφεραν βρέθηκαν απέναντι σε ένα αδιανόητο θέαμα: ο 38χρονος άνδρας, καθισμένος σε μια καρέκλα, παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή πως είχε σκοτώσει τη μητέρα του. Το πτώμα της οποίας ήταν αφημένο σε μια καρέκλα απέναντί του.

Με πληροφορίες από ekriti

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις