Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έγκλημα στο Περιστέρι: Ο “αγαθός γίγαντας” είδε τελευταίος τους δράστες! Το οικογενειακό δράμα

Έγκλημα στο Περιστέρι: Ο “αγαθός γίγαντας” είδε τελευταίος τους δράστες! Το οικογενειακό δράμα

– Μια οικογένεια με προβλήματα, αλλά αξιοπρεπής, που “χτυπήθηκε” βάναυσα από τη μοίρα
– Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για το αιματηρό έγκλημα στο Περιστέρι
– Ο 28χρονος γιος της οικογένειας είδε τελευταίος τους δράστες, ωστόσο δεν μπορεί να βοηθήσει καθώς πάσχει από βαριάς μορφής νοητική στέρηση
– Τα κρυμμένα 9.000 ευρώ στην ψωμιέρα και η κατάθεση της κόρης που “οδηγεί” τους αστυνομικούς
– Οι δράστες πυροβόλησαν εν ψυχρώ τους γονείς – Νεκρή η μητέρα, κλινικά νεκρός ο πατέρας
– Όλο το χρονικό του δράματος – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Αμέτρητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από την αιματηρή επίθεση μέσα στο σπίτι τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι. Μιας οικογένειας που από όλους περιγράφεται ως υπόδειγμα, αυτό που συνηθίζουμε να λέμε “νοικοκυραίοι”.

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, 03.02.2017, όταν δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, στην οδό Ολύμπου, πήγαν στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο 53χρονος άνδρας και η 50χρονη σύζυγός του και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι!

Ο γιος που δεν μπορεί να βοηθήσει…

Από την πρώτη στιγμή η υπόθεση φαινόταν περίπλοκη. Ποιό ήταν το κίνητρο; Πώς μπήκαν στο σπίτι; Γνώριζαν την οικογένεια; Γιατί, εάν επρόκειτο για μια απλή ληστεία, έφτασαν οι δράστες να πυροβολήσουν εν ψυχρώ στο κεφάλι δύο ανθρώπους; Μήπως τα θύματα τους αναγνώρισαν;

Αυτά ήταν μερικά μόνο από τα ερωτήματα που “σκέπαζαν” την υπόθεση, με τα περισσότερα μάλιστα από αυτά να παραμένουν ακόμη και τώρα αναπάντητα…

Αυτό που είναι δεδομένο, πάντως, είναι πως ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τους δράστες, ήταν ο 28χρονος γιος της οικογένειας. Δυστυχώς, όμως, ο 28χρονος είναι αδύνατο να βοηθήσεις τις αστυνομικές Αρχές, καθώς έχει βαριάς μορφής νοητική στέρηση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές του newsit.gr, πρόκειται για έναν “αγαθό γίγαντα” με μυαλό πεντάχρονου παιδιού. Έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και οι γιατροί είχαν συστήσει να μεταφερθεί σε ψυχιατρείο, κάτι που όμως οι γονείς του δεν ήθελαν κι έτσι τον κρατούσαν μαζί τους στο σπίτι, ωστόσο σε πολύ καλή κατάσταση όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Πλέον, έχει ήδη διαταχθεί να μεταφερθεί σήμερα σε ψυχιατρείο…

Η κατάθεση της κόρης, το μόνο στοιχείο…

Το μεγαλύτερο μυστήριο από όλα, πάντως, παραμένει το πώς μπήκαν στο διαμέρισμα οι αδίστακτοι δράστες, με δεδομένο το γεγονός πως η κόρη καταθέτει πως το κουδούνι ήταν χαλασμένο και για να μπει κάποιος, συνήθως τους έπαιρνε τηλέφωνο για να του ανοίξουν.

Λόγω της έλλειψης στοιχείων, οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο της δολοφονίας με κίνητρο την ληστεία, κι αυτό λόγω της κατάθεσης της κόρης, η οποία να υπενθυμίσουμε πως κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι άνοιξε την πόρτα και είδε τους δράστες μέσα στο σπίτι. Αμέσως την έκλεισε και προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία.

Οι δράστες, ωστόσο, πρόλαβαν και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τους γονείς της και αμέσως μετά η κοπέλα τους άκουσε να φωνάζουν στα αλβανικά: “Πού είναι τα λεφτά; Πού είναι τα λεφτά;”.

Παρόλα αυτά, οι Αρχές δεν αποκλείουν και κάποιο άλλο ενδεχόμενο, πέραν αυτό της ληστείας. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο, είναι πως στην ψωμιέρα, που βρισκόταν στην κουζίνα, υπήρχαν κρυμμένα 9.000 ευρώ, τα οποία όμως οι δράστες δεν βρήκαν.

Η κόρη της οικογένειας θα φιλοξενηθεί από τον αδερφό του πατέρα της, ενώ οι Αρχές πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για τυχόν αποτυπώματα από τα συρτάρια που ακούμπησαν οι δράστες, αλλά και για τυχόν έυρεση δείγματος DNA.

Διαβάστε εδώ το ιατρικό ανακοινωθέν

Εδώ να αναφέρουμε πως ο πατέρας των δύο παιδιών είναι κλινικά νεκρός και δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή…

Δείτε τις μαρτυρίες γειτόνων και γνωστών της οικογένειας στο newsit.gr 

 

 

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε