Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Τον σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι! Τραυματίστηκε ο συνοδηγός στο αυτοκίνητο του θύματος

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Τον σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι! Τραυματίστηκε ο συνοδηγός στο αυτοκίνητο του θύματος
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από το νέο έγκλημα που έγινε, με θύμα έναν 63χρονο κτηνοτρόφο.

Σύμφωνα με το cretapost, το έγκλημα έγινε στις 2 περίπου το μεσημέρι όταν ο 63χρονο κτηνοτρόφος κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Άνω Μέρος Αμαρίου Ρεθύμνου ενώ συνοδηγός ήταν ένας 23χρονος από την Αλβανία.

Ο 24χρονος φερόμενος ως δράστης – υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται – μόλις είδε τον κτηνοτρόφο έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα ήταν ο 63χρονος να βρει το θάνατο καθώς έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι ενώ ο 23χρονο συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

«Ο 63χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα καθώς έφερε μία σφαίρα στο κεφάλι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος. Φραγκιαδάκης και συνέχισε: «Ο 23χρονος δέχθηκε σφαίρα στα πλευρά. Είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν κινδυνεύει η υγεία του. Ωστόσο πρέπει άμεσα να μπει στο χειρουργείο ώστε να αφαιρεθεί η σφαίρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδέχεται ο 23χρονος να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για την χειρουργική επέμβαση. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση αλλά και ιατροδικαστής.

Δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του δράστη ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως φαίνεται οι δύο άνδρες -θύτης και θύμα- να είχαν διαφορές από το παρελθόν καθώς το θύμα είχε σκοτώσει συγγενικό πρόσωπο του φερόμενου ως δράστη, πριν από χρόνια.

Πηγή: CretaPost

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις