Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Έγκλημα στον Πειραιά: Συγκλονίζει η θεία του θύματος! Εύχομαι η δικαιοσύνη να μας απαλύνει τον πόνο!

Έγκλημα στον Πειραιά: Συγκλονίζει η θεία του θύματος! Εύχομαι η δικαιοσύνη να μας απαλύνει τον πόνο!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 20χρονου που δολοφονήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον Πειραιά!

Η οικογένεια και οι φίλοι του θύματος δεν μπορούν να δεχθούν ότι έχασαν τόσο άδικα τον αγαπημένο τους, ενώ συγκλονίζει μιλώντας στο newsit, η θεία του θύματος που δεν μπορεί ακόμη συνειδητοποιήσει ότι δεν θα ξαναδεί τον αγαπημένο της ανιψιό!

Η θεία του θύματος μίλησε στο newsit για το τραγικό συμβάν και περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί, όπως δήλωσε, πάνω από όλα η μητέρα και μετά οι υπόλοιποι συγγενείς!

Εύχομαι η απόφαση της Δικαιοσύνης να ανακουφίσει, πάνω από όλα τη μητέρα και μετά και τους υπόλοιπους συγγενείς. Η Δικαιοσύνη θα μιλήσει από εδώ και πέρα.  Ο ανιψιός μου έχει δυο αδέρφια, ο πατέρας του έχει πεθάνει. Η μητέρα του μεγάλωσε ένα παιδί και βρέθηκε κάποιος, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω, που του αφαίρεσε τη ζωή”, δήλωσε συντετριμμένη στο newsit η θεία του θύματος.

Η γυναίκα όπως είναι φυσικό, εμφανώς συγκλονισμένη είπε στο newsit: “Να μεγαλώσεις ένα παιδί, να το φτάσεις 20 χρονών, να πάει με μια παρέα για πρώτη φορά σε έναν χώρο που του ήταν άγνωστος και σε πέντε λεπτά να χάσει τη ζωή του. Βγήκε να πιει ένα ποτό και τον σκότωσαν. Δεν μπορείς να αφήσεις το παιδί σου να βγει έξω, τόση ανασφάλεια παντού…Ο ανιψιός μου ήταν πολύ καλό παιδί και, νομίζω ότι, συνήθως, αυτά τα παιδιά είναι τα θύματα. Γιατί, από ό,τι είδατε οι… γκάγκστερ ήταν οπλισμένοι, διασκέδασαν ανάμεσα στους άλλους, ανάμεσα σε μικρά παιδιά και ο ανιψιός μου θυσιάστηκε”.

Στα δικαστήρια ο 30χρονος δράστης – “Έχω μετανοιώσει αλλά δεν φταίω εγώ”!

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 30χρονος δράστης του εγκλήματος στο Πειραιά. Ο καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος δήλωσε μπαίνοντας στα δικαστήρια «έχω μετανιώσει αλλά δεν φταίω εγώ». Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 13:00 της Παρασκευής (04.01.2019).

Click4more: “Δεν φταίω εγώ” λέει ο 30χρονος για το έγκλημα στον Πειραιά

Ο 30χρονος φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς πως έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον 21 ετών νεαρό με τον οποίο τσακώθηκε μετά την αλλαγή του χρόνου σε μπαρ του Πειραιά καθώς δεχόταν χτυπήματα στο κεφάλι.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις