Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εικόνες – ντοκουμέντο από την απίστευτη χλιδή των μελών της σπείρας με τα αναβολικά

Εικόνες – ντοκουμέντο από την απίστευτη χλιδή των μελών της σπείρας με τα αναβολικά

– Αποκαλύψεις για την δράση του κυκλώματος με τα αναβολικά
– Μέσα στην απόλυτη χλιδή τα μέλη της σπείρας
– “Αράδα” τα τζιπ Porsche Cayen στην βίλα στην Κηφισιά και πάνω από… 270 πολύτιμοι λίθοι
– Ο “Μάνος” και ο “Γιώργος ο τουμπανιάρης” που αναζητά η αστυνομία
– Γιος ηγετικού στελέχους του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά ο ιδιοκτήτης της βίλας

“Διαμάντια και ρουμπίνια” τραγουδούσε κάποτε ο Στέλιος Ρόκος, μια ρήση που εφάρμοσαν στην πράξη με μια… μικρή παραλλαγή τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης αναβολικών. Απλώς αντικατέστησαν τα διαμάντια με… ζαφείρια.

Κι αυτό γιατί στην βίλα της Κηφισιάς, στην οποία έκαναν “ντου” οι αστυνομικοί το απόγευμα της Πέμπτης (16.05.2018), βρέθηκαν 276 πολύτιμοι λίθοι.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα Έθνος και ο συνάδελφος Λευτέρης Μπιντέλας, απεικονίζονται τα ζαφείρια και τα ρουμπίνια που ήταν κρυμμένα στην κρυψώνα.

Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος, στον οποίο ανήκει η βίλα και συνελήφθη, είναι γιος ηγετικού μέλους της σπείρας με τα αντικαρκινικά φάρμακα, με την αστυνομία να εξετάζει το αν οι δύο δράσει συνδέονται η αν ήταν παράλληλες.

“Παγωτό” οι αστυνομικοί με την απίστευτη χλιδή

Οι αστυνομικοί που έκαναν την έφοδο στην βίλα στην Κηφισιά, διαπίστωσαν με τα ίδια τους τα μάτια τα απίστευτα πλούτη που προέκυψαν από την παράνομη δραστηριότητα του κυκλώματος, αφού παρκαρισμένα στο γκαράζ ήταν πάνω από ένα τζιπ “Porsche Cayen”.

Το “μάτι” των αστυνομικών έπεσε και πάνω σε δύο χρηματοκιβώτια και σε μια αποθήκη στο ισόγειο του σπιτιού, τα οποία ο 36χρονος δεν ήθελα να ανοίξει, λέγοντας πως… ξέχασε που έχει τα κλειδιά του.

Φυσικά οι αστυνομικοί έσπασαν και την πόρτα και τα χρηματοκιβώτια ανακαλύπτοντας τις κούτες με τα αναβολικά, τα σκευάσματα για την στυτική δυσλειτουργία αλλά και τους πολύτιμους λίθους.

Μεγάλο δίκτυο γυμναστηρίων

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος ήταν προμηθευτής αρκετών γυμναστηρίων της Αττικής, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν στοιχεία διακινητών… παλιών γνώριμων στις αρχές που έχουν ξανακατηγορηθεί για διακίνηση αναβολικών

Ο Μάνος και ο… Γιώργος ο τουμπανιάρης

Ο ίδιος είπε στην ΕΛΑΣ πως κάποια από όσα βρέθηκαν εκεί τα αποθήκευσε ο ίδιος, ενώ τα υπόλοιπα ανήκουν σε φίλο του που ονομάζεται “Μάνος” και του τα είχε παραδώσει ένας “Γιώργος τουμπανιάρης” που ασχολείται με αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί όπως είναι φυσικό ψάχνουν αυτά τα πρόσωπα, που όπως φαίνεται διακινούσαν τα αναβολικά στα γυμναστήρια, πιθανόν και σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις