Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Είχε κάνει την ταράτσα εργαστήριο κάνναβης! Στα “χέρια” της ΕΛΑΣ ο 32χρονος

Είχε κάνει την ταράτσα εργαστήριο κάνναβης! Στα “χέρια” της ΕΛΑΣ ο 32χρονος

Στην σύλληψη ενός 32χρονου που είχε εγκαταστήσει ολόκληρο εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης προχώρησε η αστυνομία στο Παλαιό Φάληρο.

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εντόπισαν και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε ταράτσα οικίας, όπου γινόταν και η καλλιέργεια.

Στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν 12 δενδρύλλια, 12 κινητά χρηματικό ποσό αλλά και ένα πιστόλι τύπου airsoft. Από τους αστυνομικούς αναζητείται και ο 30χρονος συνεργός του.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

“Συνελήφθη, νυκτερινές ώρες της 29-4-2018 στο Π. Φάληρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Π. Φαλήρου, 32χρονος ημεδαπός για εγκατάσταση εργαστηρίου καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. Αναζητείται 30χρονη συνεργός του.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που είχαν μεταβεί στην περιοχή μετά από σήμα του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για έλεγχο υπόπτου ατόμου, εντόπισαν την ύπαρξη, εντός ειδικά διαμορφωμένου χώρου σε ταράτσα οικίας, εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης.

Άμεσα ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Π. Φαλήρου, αστυνομικοί του οποίου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διενήργησαν έρευνα στην προαναφερόμενη οικία, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-δώδεκα (12) δενδρύλλια κάνναβης
-ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1.189- γραμμαρίων
-εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης
-ένα (1) πιστόλι τύπου airsoft
-μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
-το χρηματικό ποσό των -1.554- ευρώ
-δώδεκα (12) κινητά τηλέφωνα
-τέσσερις (4) κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης

Επίσης κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις