Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Είχε καταδικαστεί σε 101 χρόνια φυλακή και συνέχισε τις ληστείες – Πώς συνελήφθη στο Περιστέρι

Καβούρι

Μόλις 101 χρόνια ποινή φυλάκισης, είχε ο 52χρονος που συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής, κατηγορούμενος για σωρεία ενόπλων ληστειών σε σούπερ μάρκετ, σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ο 52χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν επίσης για σωρεία ένοπλων ληστειών και είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 101 ετών!!!

Ο 52χρονος αποφυλακίστηκε το 2015 και αφού κάθισε για λίγο διάστημα ήσυχος, ξεκίνησε να κάνει αυτό που γνώριζε καλά, δηλαδή ληστείες σε σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα ο 52χρονος μαζί με τον 32χρονο συνεργό του, πραγματοποιούσαν τις ληστείες ημέρες Παρασκευή ή Σάββατο και λίγο πριν το κλείσιμο των καταστημάτων και αυτό γιατί εκείνες τις ημέρες η κίνηση είναι μεγάλη, όπως και τα κέρδη των σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, ερευνούσαν εδώ και μήνες αυτές τις απανωτές ληστείες, έχοντας στην κατοχή τους εικόνες από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των καταστημάτων που είχε ληστέψει ο 52χρονος με τον συνεργό του.

Έπειτα από κοπιαστικές έρευνες, τελικά οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών κατάφεραν να συλλάβουν στο Περιστέρι τους δυο ληστές, λίγο μετά μάλιστα από ληστεία που είχαν διαπράξει.

Στην κατοχή των δραστών βρεθήκανε και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα πιστόλι κρότου και το χρηματικό ποσό περίπου 1.000 ευρώ, προερχόμενο από την ληστεία.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις