Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Έκαναν ένα σπίτι στο Χαλάνδρι ρημαδιό σε 98 δευτερόλεπτα – Τους έχουν on camera – Βίντεο ντοκουμέντο

Έκαναν ένα σπίτι στο Χαλάνδρι ρημαδιό σε 98 δευτερόλεπτα – Τους έχουν on camera – Βίντεο ντοκουμέντο

Ούτε δύο λεπτά δεν κράτησε η εισβολή επαγγελματιών διαρρηκτών σε διαμέρισμα της περιοχής του Χαλανδρίου από το οποίο έφυγαν με ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 15.000 ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες που διαπίστωσαν σήμερα τη διάρρηξη, καθώς έλειπαν τις ημέρες του Πάσχα ενημέρωσαν την αστυνομία. Κλιμάκια της σήμανσης και ασφάλειας έφτασαν στο διαμέρισμα προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Οι διαρρήκτες διείσδυσαν στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας και αμέσως όπως αποτυπώνεται στα βίντεο από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που διέθετε το διαμέρισμα και εξασφάλισε το newsit.gr κινήθηκαν προς το σαλόνι του σπιτιού.

Παρότι ο συναγερμός ηχεί, οι διαρρήκτες δεν πτοούνται και γρήγορα πηγαίνουν σε ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματος. Εκεί θα ξεκινήσουν την… λεηλασία τους. Από ότι φαίνεται αγνοούν την ύπαρξη των καμερών που είχαν τοποθετηθεί σε κρυφά σημεία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητούσαν το καταγραφικό προκειμένου να σβήσουν το οπτικό υλικό στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους.

Τα δύο άτομα που σύμφωνα με τους αστυνομικού πρέπει να είναι γεωργιανοί, παραμένουν μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού για σαρανταεπτά δευτερόλεπτα. Ο ένας από αυτούς θα κινηθεί προς τις ντουλάπες, ενώ ο άλλος θα ψάξει τις υπόλοιπες συρταριέρες που υπάρχουν εντός αυτού.

Click4More Ρήμαξε το ταμείο γνωστού εστιατορίου στη Νέα Ερυθραία την πρώτη μέρα! Βίντεο ντοκουμέντο

Ο ένας εκ των δύο δραστών όπου το κεφάλι του θα φτάσει μόλις λίγα εκατοστά από την κάμερα που υπάρχει μέσα στο δωμάτιο, θα αρπάξει από τη συρταριέρα δύο μικρα κουτιά, ενώ ο συνεργάτης του αφού έχει κάνει φύλλο και φτερό την ντουλάπα θα αρχίσει να ψάχνει το κομοδίνο.

Ξαφνικό ο ένας από αυτούς, όπως φαίνεται και στο βίντεο θα εντοπίσει στο πάνω μέρος της μιας ντουλάπας, ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Με ένα άλμα πάνω από τα κρεβάτια θα πιάσει το χρηματοκιβώτιο και θα το πετάξει στο συνεργάτη του, ο οποίος θα αρχίσει να τρέχει προς την κουζίνα. Μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα και οι δύο τους θα φτάσουν στην μπαλκονόπορτα της κουζίνας από την οποία εισέβαλαν στο σπίτι.

Η “επιχείρηση” των δύο διαρρηκτών διήρκεσε 98 δευτερόλεπτα. Παρότι ο συναγερμός δεν έπαψε να χτυπά όση ώρα ήταν μέσα στο διαμέρισμα οι δράστες δεν πτοήθηκαν ούτε για μια στιγμή. Έφυγαν μόνο όταν βρήκαν κάτι πολύτιμο. Το χρηματοκιβώτιο με τις 15.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις